Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετική η ψυχολογία της αγοράς λένε οι αναλυτές

Τη θετική ψυχολογία της αγοράς υπογραμμίζουν οι χρηματιστηριακές στα πρωινά report τους, ενώ δεν αποκλείουν και τη συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα. Παράλληλα επισημαίνουν ότι η προσοχή θα στραφεί στα αποτελέσματα του εξαμήνου και στο πετρέλαιο.

Θετική η ψυχολογία της αγοράς λένε οι αναλυτές
Τι εκτιμάται για σήμερα: Η Εγνατία Finance διατηρεί την άποψη για συσσώρευση κερδών στα τρέχοντα επίπεδα, δεν αποκλείει όμως και την πιθανότητα ανόδου για ορισμένους τίτλους, καθώς το κλίμα παραμένει θετικό. Παράλληλα συμπληρώνει ότι στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν οι τράπεζες.

Η Σίγμα Χρηματιστηριακή επισημαίνει τη θετική ψυχολογία της αγοράς, προβλέποντας περαιτέρω περιθώρια ανόδου βραχυχρόνια, υπό την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα του α΄ εξαμήνου της Eurobank και της Πειραιώς θα είναι ικανοποιητικά.

Από την πλευρά της η Marfin Analysis αναφέρεται στις υψηλές τιμές του πετρελαίου αλλά και στη θετική ψυχολογία της αγοράς.

Εξάλλου η Proton Xρηματιστηριακή επισημαίνει ότι η αγορά θα επικεντρωθεί στα αποτελέσματα του α΄ εξαμήνου των εισηγμένων, ενώ ξεχωριστή αναφορά πραγματοποιεί για τη σημερινή συνεδρίαση της FED.

Η αγορά κατά πάσα πιθανότητα θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα, ενώ η ψυχολογία παραμένει θετική, αναφέρει η Eurobank Sec.

H Εurocorp από την πλευρά της εκτιμά για το Χ.Α. κίνηση στα τρέχοντα επίπεδα, ενώ στέκεται και στην άνοδο των τιμών του πετρελαίου, που διαμορφώθηκαν σε νέα υψηλά.

Τι έγινε χθες: Με κέρδη 1% ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση ο Γενικός Δείκτης, στις 3.310 μονάδες. Η Marfin Analysis σχολιάζει ότι τα ”βαριά χαρτιά” σημείωσαν υψηλά κέρδη, επισημαίνει ωστόσο τους χαμηλούς όγκους συναλλαγών. H Αlpha Finance αναφέρεται και αυτή στους περιορισμένους όγκους συναλλαγών, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη θετική πορεία της αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v