Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι εκτιμούν οι ΑΧΕ για τις κινήσεις της Intracom

Την εξαγορά της Hellas On Line από την Intracom σχολιάζουν οι χρηματιστηριακές στα πρωινά report τους (8/8) υπογραμμίζοντας την ισχυροποίηση της εταιρίας στις τηλεπικοινωνίες και το Internet.

Τι εκτιμούν οι ΑΧΕ για τις κινήσεις της Intracom
Την επικείμενη εξαγορά της Hellas On Line από την Intracom σχολιάζουν οι χρηματιστηριακές στα πρωινά report τους (8/8) υπογραμμίζοντας την ισχυροποίηση της εταιρίας στις τηλεπικοινωνίες και το Internet.

Aναλυτικότερα η HSBC επισημαίνει ότι οι κινήσεις της εισηγμένης συνάδουν με τη διακηρυχθείσα πολιτική της Intracom για περαιτέρω διείσδυση στην αγορά των τηλεπικοινωνιών.

Παράλληλα η χρηματιστηριακή επικαλείται δημοσιεύματα Τύπου αναφορικά με το ενδιαφέρον της εταιρίας σχετικά με τις Αττικές Τηλεπικοινωνίες, στην οποία συμμετέχουν, η ΕΛΤΕΧ (40%), ο Άβαξ (30%), η Παντεχνική (20%), και η ΑΤΤΙΚΑΤ με ποσοστό 10%.

Οι Αττικές Τηλεπικοινωνίες αποτελούν την εταιρία κατασκευής ”καλωδίων” οπτικών ινών κατά μήκος της Αττικής Οδού.

Παράλληλα η HSBC ”αναμένει” από την Intracom την παροχή περισσοτέρων πληροφοριών αναφορικά με την μελλοντική της στρατηγική, που μπορεί να αναδιαμορφώσει το τρέχον status του ομίλου.

Εξάλλου η Marfin Analysis θεωρεί ότι οι επιχειρηματικές κινήσεις του κ. Κόκκαλη σχετίζονται με την επέκτασή του σε πιο προσοδοφόρες δραστηριότητες.

Από την πλευρά της η Εγνατία Finance χαρακτηρίζει στρατηγική την κίνηση της Intracom, ενώ διατηρεί τη σύσταση ”Accumulate”.

Όφελος από τις συνέργειες θα καταγράψει η Intracom, αναφέρει η Alpha Finance στο πρωινό report της. Η Χρηματιστηριακή θέτει τιμή-στόχο τα 4,32 ευρώ.

Με τη νέα αγορά της, η Intracom βρίσκεται μια ανάσα από την ΟΤΕnet σε όρους μεριδίων αγοράς, αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Proton Χρηματιστηριακή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v