Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα λένε οι ΑΧΕ

Για συσσώρευση στα τρέχοντα επιπεδα τιμών κάνουν λόγο οι χρηματιστηριακές στα πρωινά report τους (8/8), προβλέποντας παράλληλα ότι οι τράπεζες θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα λένε οι ΑΧΕ
Τι εκτιμάται για σήμερα: Η Εγνατία Finance διατηρεί την άποψη για συσσώρευση θέσεων στα τρέχοντα επίπεδα. Παράλληλα η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι τα θεωρητικά περιθώρια ανόδου της αγοράς έχουν μειωθεί σημαντικά, δεδομένο που οδηγεί σε αποκόμιση κερδών βραχυπρόθεσμα.

Ωστόσο οι προοπτικές αύξησης των κερδών που παρουσιάζουν οι εισηγμένες στη Σοφοκλέους είναι ελκυστικές, εξηγεί η χρηματιστηριακή, και θα προσελκύσουν το επενδυτικό ενδιαφέρον.

Επιφυλακτικό ξεκίνημα αναμένουμε για τη σημερινή συνεδρίαση, με πιο πιθανή την κίνηση του δείκτη σε αρνητικές περιοχές προβλέπει η Εμπορική.

Από την πλευρά της η Σίγμα Χρηματιστηριακή υπογραμμίζει την η αγορά θα κινηθεί στο ρυθμό των blue chips και ιδιαίτερα των τραπεζών.

Τι έγινε χθες: Η αποκόμιση κερδών ήταν το χαρακτηριστικό της συνεδρίασης της Παρασκευής αναφέρει η Marfin Analysis. O Γενικός Δείκτης ”έκλεισε” με πτώση 0,6%, στις 3.277 μονάδες. Παράλληλα η χρηματιστηριακή υπογραμμίζει την αδυναμία του Γ.Δ. να ξεπεράσει την αντίσταση των 3.300 μονάδων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v