Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Αύξηση κερδών 53% ”βλέπει” το consensus

Σημαντική αύξηση 53% στα καθαρά κέρδη πρώτου εξαμήνου 2005 της Τράπεζας Πειραιώς προβλέπουν οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις (με βάση τα ΔΛΠ), σύμφωνα με δημοσκόπηση του Bloomberg, καθώς τα τοποθετούν στα 86,9 εκατ. ευρώ (με βάση τα ΔΛΠ).

Πειραιώς: Αύξηση κερδών 53% ”βλέπει” το consensus
Σημαντική αύξηση 53% στα καθαρά κέρδη πρώτου εξαμήνου 2005 της Τράπεζας Πειραιώς προβλέπουν οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις (με βάση τα ΔΛΠ), σύμφωνα με δημοσκόπηση του Bloomberg.

Η Τράπεζα Πειραιώς θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του 2005 την Τετάρτη 10 Αυγούστου, μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

Ειδικότερα, με βάση τις μέσες εκτιμήσεις της αγοράς, τα καθαρά κέρδη για τον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς αναμένεται να φτάσουν στα 86,9 εκατ. ευρώ, σε σχέση με 56,9 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περιόδου του 2004.

Τα συνολικά έσοδα φέρονται, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες προβλέψεις, να έχουν καταγράψει την ίδια περίοδο αύξηση 12%, διαμορφούμενα στα 394 εκατ. ευρώ.

Οι χρηματιστηριακές που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση του Bloomberg είναι οι: Alpha Finance, Εγνατία Finance, Eurocorp Securities, Marfin Analysis, Εθνική ΑΧΕ, Σίγμα Securities και Proton Securities.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v