Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ: ”Συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα”

Διατήρηση της συσσώρευσης στα τρέχοντα επίπεδα προβλέπει για τη Σοφοκλέους η Π&Κ Χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο report της (03/08), εν αναμονή και των αποτελεσμάτων β΄ τριμήνου 2005. Η αγοραστική διάθεση των ξένων επενδυτών παραμένει ισχυρή, αναφέρει η Π&Κ.

Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ: ”Συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα”
Διατήρηση της συσσώρευσης στα τρέχοντα επίπεδα προβλέπει για τη Σοφοκλέους η Π&Κ Χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο report της (03/08), εν αναμονή και των αποτελεσμάτων β΄ τριμήνου 2005.

Στο report της χρηματιστηριακής με τίτλο ”Συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα” επισημαίνεται η άνοδος του Χρηματιστηρίου το τελευταίο χρονικό διάστημα που αποδίδεται, μεταξύ άλλων, και στην επιτυχημένη μετοχοποίηση ποσοστού του ΟΠΑΠ.

Παράλληλα τονίζει ότι η αγοραστική διάθεση των ξένων επενδυτών παραμένει ισχυρή, ωστόσο οι καλές ευκαιρίες στη μεσαία κεφαλαιοποίηση σπανίζουν.

Τα σημαντικά νέα προήλθαν από την Εθνική Τράπεζα, την Intracom και τον ΟΠΑΠ, επισημαίνουν οι αναλυτές της χρηματιστηριακής. Σε ότι αφορά την Intracom η Π&Κ αναφέρεται στην εξαγορά ποσοστού της FORTHnet, κίνηση για την οποία η χρηματιστηριακή τηρεί ουδέτερη στάση. Για την Εθνική τονίζει την πρόθεση της τράπεζας να προχωρήσει στην συγχώνευση με την Εθνική Ακινήτων, ενώ για τον ΟΠΑΠ αναφέρεται σε δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου του αναφορικά με το ”Πάμε Στοίχημα”.

Εξάλλου, η χρηματιστηριακή στο ”προτεινόμενο χαρτοφυλάκιό” της διατηρεί την έκθεση κατά 70% σε μετοχές εκ των οποίων το ήμισυ, ήτοι το 35% αποτελείται από ευρωπαϊκούς τίτλους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v