Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νεοχημική:”Εφικτοί” οι στόχοι λέει η Alpha Finance

Επιτεύξιμοι εκτιμά η Alpha Finance πως είναι οι στόχοι που έχει θέσει η διοίκηση της Νεοχημικής για το 2005 (αύξηση 45% στις πωλήσεις και 37,9% στα κέρδη), ενώ επαναδιατυπώνει την τιμή-στόχο των 4,19 ευρώ για τη μετοχή της εταιρίας.

Νεοχημική:”Εφικτοί” οι στόχοι λέει η Alpha Finance
”Εφικτοί” εκτιμά η Alpha Finance πως είναι οι στόχοι που έχει θέσει η διοίκηση της Νεοχημικής για το σύνολο της τρέχουσας χρήσης, ενώ επαναδιατυπώνει την τιμή-στόχο των 4,19 ευρώ.

Η μετοχή της Νεοχημικής ολοκλήρωσε τη χθεσινή συνεδρίαση (2 Αυγούστου) στα 4,06 ευρώ.

Εξάλλου, η χρηματιστηριακή σημειώνει πως η εταιρία θα ανακοινώσει αύριο, 4 Αυγούστου, τα οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του 2005.

Επικαλούμενη δημοσίευμα του Τύπου η Alpha Finance σημειώνει πως ο κύκλος εργασιών της εταιρίας στο εξάμηνο αναμένεται να φτάσει στα 52 εκατ. ευρώ, σε σχέση με 36,4 εκατ. ευρώ πέρυσι, αυξημένος κατά 43%.

Παράλληλα, η Alpha Finance αναφέρει πως καθώς ο κύκλος εργασιών της εταιρίας παρουσιάζει συνεχείς ανοδικούς ρυθμούς, οι στόχοι για το 2005, τόσο σε επίπεδο εσόδων όσο και σε επίπεδο κερδών, δύνανται να επιτευχθούν.

Για το τρέχον έτος, η διοίκηση της Νεοχημικής εκτιμά πως οι ενοποιημένες πωλήσεις θα ανέλθουν στα 120 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση 45% και τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων θα φθάσουν στα 12 εκατ. ευρώ, από 8,7 εκατ. ευρώ το 2004.

Η Alpha Finance επισημαίνει πως παρά το γεγονός ότι δεν έχει αμφιβολίες για την εξέλιξη των πωλήσεων, αναμένεται να διαπιστώσει την πρόοδο που έχει κάνει η εταιρία σε επίπεδο ρευστότητας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v