Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Δύσκολη διάσπαση των 17,5 ευρώ λέει η Fortius

Τη δυσκολία διάσπασης των 17,5 ευρώ για τη μετοχή του ΟΤΕ εντοπίζει η Fortius Finance σε σχετική τεχνική ανάλυσή της, όπου επισημαίνει ότι πρώτο σημείο στήριξης αποτελούν τα 16,4 ευρώ, το οποίο εάν διασπαστεί καθοδικά, επόμενο σημείο στήριξης αποτελούν τα 15,16 ευρώ.

ΟΤΕ: Δύσκολη διάσπαση των 17,5 ευρώ λέει η Fortius
”Μικρή δυσπραξία ανοδικής διάσπασης της αντίστασης των 17,5 ευρώ” εντοπίζει για τη μετοχή του ΟΤΕ η Fortius Finance σε σχετική τεχνική ανάλυσή της με ημερομηνία 1 Αυγούστου 2005.

Πρώτο σημείο στήριξης, σύμφωνα με τη Fortius Finance, αποτελούν τα 16,4 ευρώ, το οποίο εάν διασπαστεί καθοδικά µε αυξηµένο όγκο συναλλαγών θα βάλει τη µετοχή σε διαγραµµατικούς ”µπελάδες”, καθώς το επόµενο σηµείο στήριξης εντοπίζεται στα 15,16 ευρώ.

Αντιθέτως, συμπληρώνει η Fortius Finance, η δηµιουργία βραχυχρόνιας βάσης σε αυτά τα επίπεδα τιµών µε ταυτόχρονο ”µάζεµα” των προσφερόµενων µετοχών θα προϊδεάσει θετικά για τη συνέχεια.

Παράλληλα, η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως η διήµερη καθοδική πορεία της µετοχής του ΟΤΕ έχει ”εξαερώσει” κατά κάποιον τρόπο την υπεραγορασµένη κατάσταση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v