Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Αύξηση κερδών 47% ”βλέπει” η Eurocorp

Αύξηση κερδών κατά 47% και EBITDA κατά 26,3% προβλέπει για το β΄ τρίμηνο των ΕΛΠΕ η Eurocorp. Η χρηματιστηριακή αναμένει τα θεμελιώδη του ομίλου ισχυρά, ενώ σκοπεύει να προχωρήσει σε αναθεώρηση και της αποτίμησής της.

ΕΛΠΕ: Αύξηση κερδών 47% ”βλέπει” η Eurocorp
Ενδυνάμωση των μεγεθών των ΕΛΠΕ αναμένει η Eurocorp ότι θα δείξουν τα αποτελέσματα β΄ τριμήνου της εταιρίας. Η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι τα EBITDA του ομίλου θα σημειώσουν ετήσια αύξηση κατά 26,3% έως τα 52 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 19% έναντι του α΄ τριμήνου.

Τα καθαρά κέρδη του ομίλου αναμένονται κατά 47% υψηλότερα έως τα 75 εκατ. ευρώ ή 38% υψηλότερα του α΄ τριμήνου.

Όπως αναφέρει η Eurocorp στο report της με ημερομηνία 29 Ιουλίου, τα ΕΛΠΕ είναι προγραμματισμένο να ανακοινώσουν αποτελέσματα στις 11 Αυγούστου.

Σε ό,τι αφορά το β΄ εξάμηνο του έτους, η Eurocorp αναμένει τα θεμελιώδη μεγέθη ισχυρά, ενώ τα περιθώρια και η ισοτιμία του δολαρίου παραμένουν σημαντικά υπεράνω των εκτιμήσεών της.

Για τους λόγους αυτούς, η χρηματιστηριακή σκοπεύει να προχωρήσει σε ανοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεών και της αποτίμησής της για τα ΕΛΠΕ. Προς το παρόν η τιμή στόχος και η σύσταση για την εταιρία παραμένουν υπό αναθεώρηση.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v