Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης - θετική η ψυχολογία

Θετική ψυχολογία, αλλά και τάσεις συσσώρευσης -εν όψει αφενός της ανακοίνωσης των μεγεθών 6μήνου και αφετέρου των καλοκαιρινών διακοπών- προβλέπουν για σήμερα οι χρηματιστηριακές, ενώ μερίδα των αναλυτών επισημαίνει το ενδεχόμενο να συνεχιστούν οι κινήσεις αποκόμισης κερδών.

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης - θετική η ψυχολογία
Τι εκτιμάται για σήμερα: Χωρίς σημαντικές αλλαγές στην τάση εκτιμά η Marfin Analysis πως θα διεξαχθεί η σημερινή συνεδρίαση στη Σοφοκλέους.

Η Proton Securities αναφέρει πως σε εγχώριο επίπεδο, παρά το γεγονός ότι η ευρύτερη ψυχολογία παραμένει θετική, δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν κινήσεις αποκόμισης κερδών σε ορισμένους τίτλους.

Στη θετική ψυχολογία αναφέρεται και η Σίγμα Securities, επισημαίνοντας ότι ενώ διατηρείται, προβλέπει τάσεις συσσώρευσης, εν όψει αφενός της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων πρώτου εξαμήνου που ξεκινά σε περίπου δυο εβδομάδες και αφετέρου της περιόδου των διακοπών.

Τάσεις συσσώρευσης εκτιμά και η Eurocorp ότι θα παρουσιάσει σήμερα η Σοφοκλέους, ενώ την ίδια στιγμή η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι οι ευρωπαϊκές αγορές θα ανοίξουν αμετάβλητες.

Τι έγινε χθες: Ανοδικά, καταγράφοντας κέρδη 0,44%, έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, σε νέα υψηλά τετραετίας, αναφέρει η Marfin Analysis.

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή η συναλλακτική δραστηριότητα επικεντρώθηκε στις μετοχές των Αγροτικής Τράπεζας, ΔΕΗ και ΟΠΑΠ, με τη μεσαία και τη μικρότερη κεφαλαιοποίηση, όμως, να παραμένουν στο επίκεντρο.

Επίσης, η Marfin Analysis συμπληρώνει πως οι κινήσεις αποκόμισης κερδών σε τραπεζικούς τίτλος συνεχίστηκαν, με τις Εθνική, Alpha Bank και Εμπορική να καταγράφουν απώλειες 0,91%, 0,77% και 0,37%, αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v