Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Θετική υποδοχή των δηλώσεων Βουρλούμη

Υπεράνω των εκτιμήσεών τους χαρακτηρίζουν οι αναλυτές τον αριθμό των υπαλλήλων που θα αποχωρήσουν από τον ΟΤΕ μέσα στο 2005, όπως τον περιέγραψε στις χθεσινέςδηλώσεις του ο κ. Π. Βουρλούμης, ο οποίος έκανε λόγο για 5.500 συμμετοχές.

ΟΤΕ: Θετική υποδοχή των δηλώσεων Βουρλούμη
Υπεράνω των εκτιμήσεών τους χαρακτηρίζουν οι αναλυτές τον αριθμό των υπαλλήλων που θα αποχωρήσουν από τον ΟΤΕ μέσα στο 2005, όπως τον περιέγραψε στις χθεσινές δηλώσεις του ο κ. Π. Βουρλούμης.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Βουρλούμης, ο αριθμός των υπαλλήλων που θα ενταχθούν στις ρυθμίσεις της εθελούσιας εξόδου ανέρχεται σε 5.500. Όπως αναφέρει η Marfin Analysis στο πρωινό της report, αν επιβεβαιωθούν όσα είπε ο κ. Βουρλούμης, θα αποτελούν θετική εξέλιξη.

Αντίστοιχη θέση έχει και η Proton Securities, επισημαίνοντας ότι τα όσα εκτίμησε χθες ο επικεφαλής του Οργανισμού βρίσκονται σημαντικά υψηλότερα των δικών της εκτιμήσεων για 4.000 συμμετοχές.

Ο αριθμός των 5.500 υπαλλήλών αντιστοιχεί σε αποδοχή της τάξης του 90% αναφέρει η Eurobank, τονίζοντας ότι ο Οργανισμός έχει ήδη αναλάβει το κόστος που αντιστοιχεί στην αποχώρηση 6.000 υπαλλήλων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v