Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Proton: Κάλυψη των ΚΑΕ - υποβάθμιση για Γερμανό

Με τιμή-στόχο τα 14,90 ευρώ και σύσταση ”neutral” ξεκινά την κάλυψη της μετοχής των ΚΑΕ η Proton Securities σε report με ημερομηνία 21 Ιουλίου 2005. Εξάλλου, η ίδια χρηματιστηριακή υποβαθμίζει τη σύσταση για τη Γερμανός σε ”neutral” αυξάνοντας την τιμή-στόχο στα 14,30 ευρώ.

Proton: Κάλυψη των ΚΑΕ - υποβάθμιση για Γερμανό
Με τιμή-στόχο τα 14,90 ευρώ και σύσταση ”neutral” ξεκινά την κάλυψη της μετοχής των ΚΑΕ η Proton Securities σε report με ημερομηνία 21 Ιουλίου 2005.

Στα θετικά για την εταιρία η χρηματιστηριακή επισημαίνει την ισχυρή ρευστότητα, τα υψηλά περιθώρια και τη νομισματική πολιτική.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει, με δεδομένα τα περιορισμένα περιθώρια ανόδου του 3,1% που συνεπάγεται η τιμή-στόχος, τους ”απαιτητικούς πολλαπλασιαστές” και την έλλειψη στοιχείων που να δείχνουν ότι ο ελληνικός τουρισμός θα εμφανίσει αξιοσημείωτους ρυθμούς ανάπτυξης, η Proton ξεκινά την κάλυψη με τη σύσταση ”neutral”.

Σε ό,τι αφορά τη Γερμανός, η χρηματιστηριακή υποβάθμισε τη σύσταση σε ”neutral” από ”outperform”, αυξάνοντας παράλληλα την τιμή-στόχο σε 14,30 από 14,20 ευρώ, αναφέρει η Proton σε έκθεσή της με ημερομηνία 22 Ιουλίου.

Η Proton αποδίδει την υποβάθμιση της σύστασης στην αποτίμηση, αφού όπως επισημαίνει τα θεμελιώδη μεγέθη της εταιρίας και οι προοπτικές της παραμένουν ισχυρές.

Η μετοχή της Γερμανός ολοκληρωσε τη συνεδρίαση της 21ης Ιουλίου στα 14,04 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v