Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμπορική: Νέα τιμή-στόχος τα 24,70 ευρώ από Π&Κ

Στα 24,70 ευρώ, από τα 19,20 ευρώ πριν, αύξησε η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Εμπορικής Τράπεζας, σε έκθεσή της με ημερομηνία 20 Ιουλίου και τίτλο ”Η ελκυστική ιστορία της αναδιάρθρωσης απεικονίζεται ήδη στην τρέχουσα τιμή της μετοχής”.

Εμπορική: Νέα τιμή-στόχος τα 24,70 ευρώ από Π&Κ
Στα 24,70 ευρώ, από τα 19,20 ευρώ πριν, αύξησε η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Εμπορικής Τράπεζας, διατηρώντας τη σύσταση ”equalweight”, σε έκθεσή της με ημερομηνία 20 Ιουλίου και τίτλο ”Η ελκυστική ιστορία της αναδιάρθρωσης απεικονίζεται ήδη στην τρέχουσα τιμή της μετοχής”.

Η μετοχή της Εμπορικής Τράπεζας έκλεισε χθες (20 Ιουλίου) στα 26,70 ευρώ.

Η χρηματιστηριακή αναφέρει πως η μετοχή της Εμπορικής Τράπεζας έχει ενισχυθεί κατά 37% από τις αρχές του έτους μέχρι σήμερα, υπεραποδίδοντας του τραπεζικού κλάδου κατά 17%, καθοδηγούμενη από τις προοπτικές του προγράμματος αναδιάρθρωσης και την επίλυση του ασφαλιστικού προβλήματος.

Ωστόσο, συμπληρώνει πως κατά την άποψή της η μετοχή της τράπεζας στην παρούσα φάση είναι πλήρως αποτιμημένη.

Μεταξύ άλλων, η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ αναφέρει πως σε συνέχεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου της Εμπορικής προχώρησε σε ανοδική αναθεώρηση των εκτιμήσεών της για τα καθαρά κέρδη κατά 7,3% για το 2005 και κατά 25% για το 2006.

Όπως εξηγεί, οι υψηλότερες εκτιμήσεις της αποτυπώνουν ενισχυμένα καθαρά έσοδα από τόκους και προμήθειες, σε συνδυασμό με αποτελεσματική βάση κόστους αλλά και χαμηλότερες εκροές κεφαλαίου προς το επικουρικό ταμείο από το 2006 και μετά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v