Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ: ”Στο ρυθμό του ΟΠΑΠ”

Η επιτυχία της διάθεσης μετοχών του ΟΠΑΠ, επισημαίνει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ, αναζωογόνησε το ενδιαφέρον της αγοράς για μια σειρά άλλων τίτλων, για τους οποίους αναμένεται ανάλογη κίνηση οδηγώντας σε βίαιη άνοδο το ΧΑ, τροφοδοτούμενη εν μέρει από εισροές κερδοσκοπικών κεφαλαίων.

Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ: ”Στο ρυθμό του ΟΠΑΠ”
Η επιτυχία της διάθεσης μετοχών του ΟΠΑΠ, επισημαίνει η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ, αναζωογόνησε το ενδιαφέρον της αγοράς για μια σειρά άλλων τίτλων, για τους οποίους αναμένεται ανάλογη κίνηση (ΟΤΕ, Εμπορική, Αγροτική) οδηγώντας σε βίαιη άνοδο το ΧΑ, τροφοδοτούμενη εν μέρει από εισροές κερδοσκοπικών κεφαλαίων.

Η χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο report της (20/07) με τίτλο ”Στο ρυθμό του ΟΠΑΠ” υπογραμμίζει ότι ο εγχώριος τραπεζικός κλάδος παραμένει ένα από τους πιο ελκυστικότερους στην Ευρώπη κυρίως λόγω των αποδόσεων αλλά και της πιστωτικής επέκτασης, ενώ προβλέπει αύξηση της μεταβλητότητας.

Αναφορικά με την πορεία της Σοφοκλέους την περασμένη εβδομάδα η χρηματιστηριακή τονίζει τη δυναμική που προσέδωσε η διαδικασία του placement. Εξάλλου, στο προτεινόμενο χαρτοφυλάκιό της η Π&Κ αυξάνει στο 70% την έκθεση σε μετοχές εκ των οποίων το ήμισυ, ήτοι 35% αποτελείται από ευρωπαϊκούς τίτλους.

Παράλληλα η χρηματιστηριακή τονίζει πως κάποιες κερδοσκοπικές τάσεις εµφανίζονται σε µικρότερες και πιο ριψοκίνδυνες κεφαλαιοποιήσεις λόγω των κρυµµένων προοπτικών αναδιάρθρωσης/εξαγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v