Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Τάσεις σταθεροποίησης

Χωρίς σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τη χθεσινή συνεδρίαση εκτιμούν οι αναλυτές πως θα κυλήσει η τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας. Μερίδα των χρηματιστηριακών, πάντως, κάνει λόγο για ενισχυμένη μεταβλητότητα. ΟΠΑΠ και Αγροτική στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

ΑΧΕ: Τάσεις σταθεροποίησης
Τι εκτιμάται για σήμερα: Η αυξημένη μεταβλητότητα θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της αγοράς, εκτιμά η Εθνική ΑΧΕ, η οποία συμπληρώνει πως οι μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης αναμένεται να παρουσιάσουν τάσεις υποαπόδοσεις.

Για τη σηµερινή συνεδρίαση δεν αναµένει σηµαντικές αλλαγές στη συναλλακτική δραστηριότητα η Marfin Analysis.

Από τις ξένες αγορές εκτιμά η Proton Securities ότι θα αναζητήσει κατεύθυνση η Σοφοκλέους, ελλείψει σημαντικών εγχώριων εξελίξεων.

Στην Αγροτική Τράπεζα θα στραφεί το ενδιαφέρον των επενδυτών εν όψει του επικείμενου placement του 10%, αλλά και στον ΟΠΑΠ, καθώς οι δημόσιες εγγραφές ολοκληρώνονται σήμερα, αναφέρει η Εγνατία Finance.

Επιπλέον, η Εγνατία Finance σημειώνει ότι δεν αποκλείεται να συνεχιστούν περαιτέρω κινήσεις αποκόμισης κερδών.

Με τις ξένες αγορές να κινούνται ανοδικά και με την περιρρέουσα ψυχολογία να παραμένει σταθερή, η Σίγμα Securities δεν προβλέπει σημαντικές αλλαγές στη σημερινή συνεδρίαση, ενώ παράλληλα αναφέρεται και στο γεγονός ότι σήμερα είναι η τελευταία ημέρα των δημόσιων εγγραφών του ΟΠΑΠ, οι οποίες και αντλούν ρευστότητα από την αγορά.

Τι έγινε χθες: Η αγορά έκλεισε πτωτικά χθες, με τον Γενικό Δείκτη να καταγράφει απώλειες 0,23% και τις µετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης να είναι υπό την πίεση ρευστοποιήσεων, αναφέρει η Marfin Analysis.

Ο FTSE-20 σηµείωσε απώλειες 0,23%, καθώς 9 τίτλοι έκλεισαν θετικά, 9 αρνητικά και 2 παρέμειναν αμετάβλητοι, συμπληρώνει η Marfin. Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v