Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Νέο εύρος τιμών ”βλέπει” η HSBC

Σε αναβάθμιση των εκτιμήσεών της για τα κέρδη και την αποτίμηση του ΟΠΑΠ προχώρησε η HSBC σε έκθεσή της με ημερομηνία 11 Ιουλίου, ως αποτέλεσμα των μέτρων που ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ για την αναζωογόνηση του ”Πάμε Στοίχημα”. Το εύρος τιμών αναθωρείται από 20,2 - 24,4 ευρώ σε 23 - 28 ευρώ.

ΟΠΑΠ: Νέο εύρος τιμών ”βλέπει” η HSBC
Σε αναβάθμιση των εκτιμήσεών της για τα κέρδη του ΟΠΑΠ προχώρησε η HSBC σε έκθεσή της με ημερομηνία 11 Ιουλίου, ως αποτέλεσμα των μέτρων που ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ για την αναζωογόνηση του ”Πάμε Στοίχημα”.

Όπως αναφέρει η έκθεση, ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε μέτρα που θα δώσουν ώθηση στις πωλήσεις του Στοιχήματος, αν και ίσως εις βάρος των βραχυπρόθεσμων περιθωρίων κέρδους, αφού η χρηματοδότηση της αύξησης των αποδόσεων θα γίνει από τον Οργανισμό.

Ο οίκος έχει περικόψει τις προβλέψεις του αντίστοιχα, μειώνοντας τις προβλέψεις του για τα κέρδη ανά μετοχή του 2005 κατά 5%, αφήνοντας αυτές του 2006 αμετάβλητες και αυξάνοντας τις προβλέψεις του 2007 κατά 15%.



Ο οίκος κατόπιν των αναθεωρημένων προβλέψεών του προχωρά σε αύξηση του εύρους τιμών που θεωρεί λογικό για τη μετοχή σε 23 - 28 ευρώ, από 20,2 - 24,4 ευρώ.

Αναφορικά με τη μετοχοποίηση, η HSBC εκτιμά ότι βραχυπρόθεσμα θα αποτελέσει τον κύριο καταλύτη για τη μετοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v