Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για 4 τίτλους

Την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των Ράδιο Κορασίδη, Elephant, Θεμελιοδομή και Κλωστήρια Κορίνθου αποφάσισε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Χ.Α. Σπύρος Καπράλος, καθώς οι εν λόγω εταιρίες δεν έχουν ακόμη δημοσιεύσει τις λογιστικές καταστάσεις πρώτου τριμήνου.

Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για 4 τίτλους
Την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των Ράδιο Κορασίδη, Elephant, Θεμελιοδομή και Κλωστήρια Κορίνθου αποφάσισε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Χ.Α., Σπύρος Καπράλος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο πρόεδρος του Χ.Α. προχώρησε στην εν λόγω απόφαση δεδομένου ότι οι προαναφερθείσες εταιρίες δεν έχουν ακόμη δημοσιεύσει λογιστικές καταστάσεις πρώτου τριμήνου.

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου οι εταιρίες Ράδιο Κορασίδης και Elephant ζήτησαν από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς νέα παράταση (αρχικά είχαν ζητήσει παράταση μέχρι τις 8 Ιουλίου) μέχρι τις 20 Ιουλίου για τη δημοσίευση των οικονομικών καταστάσεων πρώτου τριμήνου 2005.

Υπενθυμίζεται πως το διοικητικό συμβούλιο του Χ.Α. έχει θέσει τη μετοχή της Ράδιο Κορασίδης σε καθεστώς ”υπό επιτήρηση” από τις 9 Ιουνίου.

Εξάλλου, ”υπό επιτήρηση” επειδή εμπίπτουν στο κριτήριο του άρθρου 110 παρ. α του Κανονισμού του Χ.Α. (εμφάνιση ζημιογόνων αποτελεσμάτων για 3 συνεχείς χρήσεις χωρίς ενδείξεις για σημαντική μείωση ζημιών και για ανάκαμψη της κερδοφορίας) έχουν τεθεί από τις 3 Μαρτίου και οι μετοχές των Elephant και Κλωστήρια Κορίνθου.

Παράλληλα, σε καθεστώς ”υπό επιτήρηση” είχε τεθεί από τις 28 Φεβρουαρίου και η μετοχή της Θεμελιοδομής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v