Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Follie: Τιμές-στόχοι από Alpha Finance-Marfin

Σε ανοδική αναθεώρηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Folli Follie στα 28,37 ευρώ, από τα 27,09 ευρώ πριν, διατηρώντας τη σύσταση ”outperform”, προχώρησε η Alpha Finance (7/7). Την τιμή-στόχο των 26,5 ευρώ και ”outperform” διατηρεί η Marfin Analysis.

Follie: Τιμές-στόχοι από Alpha Finance-Marfin
Σε ανοδική αναθεώρηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Folli Follie στα 28,37 ευρώ, από τα 27,09 ευρώ πριν, διατηρώντας τη σύσταση ”outperform”, προχώρησε η Alpha Finance σε έκθεσή της με ημερομηνία 7 Ιουλίου, όπου επισημαίνει την ”ισχυρή” αύξηση της κερδοφορίας, αλλά και το γεγονός ότι η μετάβαση στα ΔΛΠ δεν είχε επιδράσεις.

Εξάλλου, την τιμή-στόχο των 26,5 ευρώ και τη σύσταση ”outperform” επαναδιατυπώνει η Marfin Analysis για τη μετοχή της Folli Follie σε έκθεσή της με ημερομηνία 8 Ιουλίου και τίτλο ”Αποτελεσματικό μοντέλο ανάπτυξης”.

Η μετοχή της Folli Follie έκλεισε στη χθεσινή συνεδρίαση στα 23,80 ευρώ.

Η Alpha Finance εξηγεί πως διατηρεί τη σύσταση ”outperform” για τη μετοχή της Folli Follie, καθώς διαθέτει περιθώριο ανόδου της τάξης του 19,70% από τα τρέχοντα επίπεδα (για τους ερχόμενους 18 μήνες).

Εξάλλου, επισημαίνει και τα σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης που διαθέτει ο όμιλος, ενώ προσθέτει πως η αγορά της Κίνας αποτελεί ”χρυσωρυχείο” για τον όμιλο.

Επίσης, συμπληρώνει πως με βάση τη νέα τιμή-στόχο των 28,37 ευρώ, η μετοχή της Folli Follie διαπραγματεύεται 12,6 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2005.

Η Alpha Finance προβλέπει ότι ο όμιλος της Folli Follie θα παρουσιάσει μέση ετήσια αύξηση της τάξης του 17,4% στις πωλήσεις, 22,4% στα EBITDA και 19,6% στα κέρδη την περίοδο 2004-2007.

Από την πλευρά της, η Marfin Analysis σημειώνει πως σε συνέχεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου, αλλά και ύστερα από πρόσφατη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της Folli Follie, επιβεβαιώνει τη θετική της άποψη για την εταιρία.

Όπως εξηγεί η χρηματιστηριακή, η άποψή της βασίζεται στο γεγονός ότι η διοίκηση της Folli Follie έχει υιοθετήσει ένα αποτελεσματικό μοντέλο ανάπτυξης σε όλες τις περιοχές όπου δραστηριοποιείται, το οποίο και της παρέχει τη δυνατότητα να αναπτύξει ένα πολυεθνικό σήμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v