Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Στα 4,7 ευρώ μείωσε την τιμή η Π&Κ

Σε μείωση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Intracom στα 4,7 ευρώ (κατά 13% χαμηλότερα σε σχέση με την προηγούμενη) προχώρησε η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ, σε έκθεσή με ημερομηνία 6 Ιουλίου και τίτλο ”Η προσωρινή αδυναμία είναι απίθανο να χαλάσει την αναδιάρθρωση”. Διατηρεί τη σύσταση ”overweight”.

Intracom: Στα 4,7 ευρώ μείωσε την τιμή η Π&Κ
Σε μείωση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Intracom στα 4,7 ευρώ (κατά 13% χαμηλότερα σε σχέση με την προηγούμενη) προχώρησε η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ, σε έκθεσή με ημερομηνία 6 Ιουλίου και τίτλο ”Η προσωρινή αδυναμία είναι απίθανο να χαλάσει την αναδιάρθρωση”, διατηρώντας τη σύσταση ”overweight”.

Η μετοχή της Intracom ολοκλήρωσε τη χθεσινή συνεδρίαση (8 Ιουλίου) στα 3,70 ευρώ.

Σχολιάζοντας τα μεγέθη πρώτου τριμήνου της Intracom, η χρηματιστηριακή τα χαρακτηρίζει ”αδύναμα”.

Παράλληλα, αναφέρει πως υποβάθμισε τις προβλέψεις της για τα μεγέθη της εταιρίας, υιοθετώντας μια περισσότερο συντηρητική στάση όσον αφορά στο περιθώριο του λειτουργικού κέρδους, ενώ συμπληρώνει πως παραμένει αισιόδοξη σχετικά με τον τζίρο της.

Σε αυτό το πλαίσιο, η χρηματιστηριακή εξηγεί πως η πτωτική αναθεώρηση των εκτιμήσεών της οδήγησε στην κατά 13% μείωση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Intracom.

Εξάλλου, η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως σε συνέχεια της ανακοίνωσης των μεγεθών πρώτου τριμήνου η μετοχή της Intracom ήταν ιδιαίτερα ευμετάβλητη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v