Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Στα 25,2 ευρώ αυξάνει την τιμή η Marfin

Νέα υψηλότερη τιμή-στόχο τα 25,2 ευρώ, από 22 ευρώ προηγουμένως, θέτει για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Marfin Analysis σε έκθεσή της (6/7), αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”Outperform” από ”Νeutral”. Οπως επισημαίνεται, οι συμφωνίες για το ”Πάμε Στοίχημα” θα αναζωογονήσουν το ενδιαφέρον για το παιχνίδι και θα προσελκύσουν νέους παίκτες.

ΟΠΑΠ: Στα 25,2 ευρώ αυξάνει την τιμή η Marfin
Νέα υψηλότερη τιμή-στόχο τα 25,2 ευρώ, από 22 ευρώ προηγουμένως, θέτει για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Marfin Analysis σε έκθεσή της (6/7), αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”Outperform” από ”Νeutral”.

Η μετοχή του ΟΠΑΠ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 5ης Ιουλίου στα 23,2 ευρώ.

H χρηματιστηριακή υπογραμμίζει ότι οι συμφωνίες για το ”Πάμε Στοίχημα” θα αναζωογονήσουν το ενδιαφέρον για το παιχνίδι και θα προσελκύσουν νέους παίκτες. Με βάση τις νέες εκτιμήσεις της Marfin Analysis, τα κέρδη ανά μετοχή 2005-2008 του ΟΠΑΠ θα καταγράψουν μέση ετήσια αύξηση 18,2%.

Εξάλλου, στην έκθεση της χρηματιστηριακής, που τιτλοφορείται ”Στοιχηματίζοντας στο νέο Στοίχημα”, πραγματοποιείται ξεχωριστή αναφορά στην αναμενόμενη εισαγωγή του Bingo στο β΄ εξάμηνο του 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v