Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αισιόδοξες για την αγορά οι ΑΧΕ λόγω Εθνικής

Τα ”ισχυρά” μεγέθη πρώτου τριμήνου της Εθνικής Τράπεζας επισημαίνουν οι αναλυτές, οι οποίοι εκτιμούν πως θα προσφέρουν στήριξη στην αγορά, επιβεβαιώνοντα τη θετική ψυχολογία. Στο επίκεντρο και ο ΟΤΕ, αλλά και ο ΟΠΑΠ.

Αισιόδοξες για την αγορά οι ΑΧΕ λόγω Εθνικής
Τι εκτιμάται για σήμερα: Θα συνεχιστούν οι επιλεκτικές τοποθετήσεις σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής ΑΧΕ, γεγονός που σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή θα οδηγήσουν την αγορά σε υψηλότερα επίπεδα.

Στα ”ισχυρά” αποτελέσματα πρώτου τριμήνου που ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα μετά τη λήξη της χθεσινής συνεδρίασης αναφέρεται η Marfin Analysis επισημαίνοντας πως θα διατηρήσουν την θετική ψυχολογία των επενδυτών.

Στα ”ισχυρά” μεγέθη πρώτου τριμήνου της Εθνικής Τράπεζας αναφέρεται και η Εγνατία Finance σύμφωνα με την οποία αναμένεται να προσφέρουν στήριξη για περαιτέρω τοποθετήσεις στη μετοχή της Τράπεζας.

Αυτό, συμπληρώνει η Εγνατία Finance, σε συνδυασμό με την θετική ψυχολογία που υπάρχει γύρω από τον ΟΤΕ και τον ΟΠΑΠ αναμένεται να οδηγήσουν τον Γενικό Δείκτη σε υψηλότερα επίπεδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Εγνατία Finance, ενδεχόμενο ”αδύναμο” άνοιγμα στην Ευρώπη θα ανασχέσει την ανοδική κίνηση.

Τα ”θετικά” μεγέθη της Εθνικής αναμένεται να ικανοποιήσουν την αγορά, ενώ η μετοχή του ΟΠΑΠ θα παραμείνει και πάλι στο επίκεντρο εκτιμά η Proton Securities.

Τι έγινε χθες: Υψηλότερα έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης κατά 0,77% με τους επενδυτές να εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στις μετοχές των τραπεζών και των τηλεπικοινωνιών, αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία συμπληρώνει πως καταγράφηκε ενδιαφέρον παράλληλα και σε ορισμένους τίτλους της μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v