Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Πράσινο φως για ”Μιτσίδης” - νέες μετοχές ΑΤΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση την αίτηση εισαγωγής της εταιρίας ”ΧΡ.& Κ. ΜΙΤΣΙΔΗΣ ΛΤΔ” στην Παράλληλη Αγορά του Χ.Α. καθώς και την εισαγωγή 624.444.444 νέων μετοχών της Αγροτικής, που προέκυψαν από αύξηση κεφαλαίου.

ΧΑ: Πράσινο φως για ”Μιτσίδης” - νέες μετοχές ΑΤΕ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση την αίτηση εισαγωγής της εταιρίας ”ΧΡ.& Κ. ΜΙΤΣΙΔΗΣ ΛΤΔ” στην Παράλληλη Αγορά του Χ.Α.

Η δημόσια εγγραφή θα ξεκινήσει μετά την έγκριση του Ενημερωτικού Δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Τέλος το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε την εισαγωγή των νέων 624.444.444 μετοχών της ”ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.” που προέκυψαν από την ΑΜΚ με καταβολή μετρητών. Η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2005.

Εξάλλου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενημερώθηκε ότι το σύνολο των εισηγμένων εταιριών, εκπλήρωσε την υποχρέωσή τους και απέστειλε συνοπτικές οικονομικές καταστάσεις εντός της χρονικής προθεσμίας που προβλέπεται. Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέφρασε την ικανοποίηση του διότι όλες οι εταιρίες κατάφεραν να ανταποκριθούν στην υποχρέωση που είχαν, για πρώτη φορά, να δημοσιεύσουν με βάση τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα και να ενημερώσουν εγκαίρως το επενδυτικό κοινό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v