Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

JP Morgan: ”Overweight” για τις ελληνικές τράπεζες

Την εμπιστοσύνη της στις ελληνικές τράπεζες επαναδιατυπώνει η JP Morgan, θέτοντας συνολικά τη σύσταση ”overweight” και τονίζοντας ότι ”τα προβλήματα της Alpha είναι συγκεκριμένα”. Η επενδυτική ιδέα για Alpha και Eurobank. Τι αλλάζει για Alpha Bank.

JP Morgan: ”Overweight” για τις ελληνικές τράπεζες
Την εμπιστοσύνη της στις ελληνικές τράπεζες επαναδιατυπώνει η JP Morgan, θέτοντας συνολικά τη σύσταση ”overweight”, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Dow Jones.

Ο οίκος προτείνει ως ”επενδυτική ιδέα” την ταυτόχρονη λήψη long θέσεων στη Eurobank και short στην Alpha Bank με ορίζοντα τους επόμενους 3-6 μήνες.

Στην ίδια έκθεση η JP Morgan υποβαθμίζει τη σύσταση για την Alpha Bank σε ”neutral” από ”overweight”, ενώ θέτει ως νέα τιμή-στόχο τα 25 από τα 27 ευρώ. Σύμφωνα με την άποψη του οίκου, ”τα προβλήματα της Alpha Bank είναι συγκεκριμένα”.

Η JP Morgan αναπροσαρμόζει καθοδικά τις εκτιμήσεις της για τα κέρδη ανά μετοχή της εταιρίας όσον αφορά τα έτη 2005, 2006 και 2007.

”Η πίεση στις προμήθειες, σε συνδυασμό με την πιθανότητα αύξησης του ανταγωνισμού στο περιβάλλον χορηγήσεων, προσφέρει λιγότερη ορατότητα για ισχυρή κερδοφορία στους επομενους 12 μήνες”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v