Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΜΕΧΑ: Εκδήλωση στις 7/7 με ομιλητή τον Γ. Ζαββό

Εκδήλωση διοργανώνει ο ΣΜΕΧΑ την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2005 και ώρα 16:30 στην πρώην Αίθουσα Συναλλαγών του Χ.Α., στην οποία θα μιλήσει ο κ. Γεώργιος Ζαββός, μέλος της Νομικής Υπηρεσίας της Κομισιόν, τ. Ευρωβουλευτής και τ. Πρόεδρος της Επιτροπής εκσυγχρονισμού του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και του χρηματιστηρίου.

ΣΜΕΧΑ: Εκδήλωση στις 7/7 με ομιλητή τον Γ. Ζαββό
Εκδήλωση διοργανώνει ο Σύνδεσμος Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών (ΣΜΕΧΑ) την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2005 και ώρα 16:30 στην πρώην Αίθουσα Συναλλαγών του Χ.Α., στην οποία θα μιλήσει ο κ. Γεώργιος Ζαββός, μέλος της Νομικής Υπηρεσίας της Κομισιόν, τ. Ευρωβουλευτής και τ. Πρόεδρος της Επιτροπής εκσυγχρονισμού του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και του χρηματιστηρίου.

Ειδικότερα, ο κ. Ζαββός κατά την ομιλία του θα αναπτύξει ”Τις τάσεις της πολιτικής της ΕΕ για τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες [2005-2010] και τις επιπτώσεις στις ελληνικές τράπεζες και το χρηματιστήριο”.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί, εκτός από τα μέλη του Συνδέσμου και όλοι οι φορείς της Κεφαλαιαγοράς, Διοικήσεις Τραπεζών, Υπουργοί, Βουλευτές κ.α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v