Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: ”Οutperform” συνιστά η Eurobank Sec

Με σύσταση ”outperform” ξεκινάει η Eurobank Securities κάλυψη για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς όπως αναφέρει σε έκθεσή της με ημερομηνία 27 Ιουνίου, όπου σημειώνει ότι προβλέπει μέση ετήσια αύξηση 27,7% στα κέρδη ανά μετοχή την περίοδο 2004-2007.

Πειραιώς: ”Οutperform” συνιστά η Eurobank Sec
Με σύσταση ”outperform” ξεκινάει η Eurobank Securities κάλυψη για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς όπως αναφέρει σε έκθεσή της με ημερομηνία 27 Ιουνίου.

Η Eurobank Securities αναφέρει πως προβλέπει μέση ετήσια αύξηση της τάξης του 27,7% για τα κέρδη ανά μετοχή της περιόδου 2004-2007.

Εξάλλου, επισημαίνει πως η υψηλότερη της αγοράς αύξηση της καταναλωτικής πίστης και τα ”υγιή” περιθώρια υποστηρίζουν την κερδοφορία.

Αναφερόμενη στη μελλοντική εικόνα της Τράπεζας, η Eurobank Securities εκτιμά πως η ωρίμανση του δικτύου των καταστημάτων σε συνδυασμό με τις βελτιωμένες αποδόσεις από τις επενδύσεις που έχει πραγματοποιήσει ο όμιλος στην αγορά της ΝΑ Ευρώπης θα συμβάλουν στην ανάπτυξη.

Παράλληλα, η χρηματιστηριακή έχοντας συμπεριλάβει στις εκτιμήσεις της την απορρόφηση της ΕΛΕΧΑ σημειώνει πως η Τράπεζα Πειραιώς αναμένεται να παρουσιάσει αύξηση 43,6% στα κέρδη ανά μετοχή του 2005, 23,8% αύξηση στα κέρδη ανά μετοχή του 2006 και 17,2% αύξηση στα κέρδη ανά μετοχή του 2007.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v