Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: ”Ηπιων” τόνων συνεδρίαση

Χωρίς σημαντικές διαφοροποιήσεις εκτιμούν οι χρηματιστηριακές πως θα κινηθεί η σημερινή συνεδρίαση, με τις μετοχές των Alpha Bank και Εθνικής να είναι στο επίκεντρο εν όψει της ανακοίνωσης των μεγεθών πρώτου τριμήνου αύριο και μεθαύριο. Παραμένει στο επίκεντρο ο ΟΠΑΠ.

ΑΧΕ: ”Ηπιων” τόνων συνεδρίαση
Τι εκτιμάται για σήμερα: Σε μοτίβο ανάλογο με αυτό στο οποίο κινήθηκε χθες εκτιμά η Marfin Analysis πως θα κινηθεί και η σημερινή συνεδρίαση στη Σοφοκλέους, με το επίπεδο των 3.000 μονάδων να παραμένει σημαντικό ”σημείο στήριξης”.

Επιπλέον, η Marfin Analysis υπενθυμίζει πως η Alpha Bank ανακοινώνει αύριο το πρωί πριν από την έναρξη της συνεδρίασης τα οικονομικά μεγέθη για το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Στις Alpha Bank και Εθνική Τράπεζα εκτιμά η Proton Securities ότι θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον των επενδυτών εν όψει της ανακοίνωσης αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου, ενώ παράλληλα η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως η μετοχή του ΟΠΑΠ θα παραμείνει στο επίκεντρο για μια ακόμη συνεδρίαση.

Εξάλλου, η Εγνατία Finance επισημαίνει την ισχυρή απόδοση και τη θετική συμβολή του ΟΠΑΠ στην αγορά κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, συμπληρώνοντας πως η μετοχή του Οργανισμού αναμένεται να παραμείνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και σήμερα.

Παράλληλα, η Εγνατία Finance σημειώνει πως με την προϋπόθεση ότι οι ευρωπαϊκές αγορές θα παρουσιάζουν ένα ”ήπιο” άνοιγμα σήμερα, ο Γενικός Δείκτης ενδέχεται να κινηθεί σήμερα σε υψηλότερα επίπεδα.

Από την πλευρά της η Σίγμα Securities σημειώνει πως εν όψει της ανακοίνωσης των οικονομικών μεγεθών τριμήνου από την Alpha Bank αύριο το πρωί, προβλέψει μια ”ήσυχη” συνεδρίαση για σήμερα, ενώ συμπληρώνει πως η μετοχή του ΟΠΑΠ θα παραμείνει στο επίκεντρο.

Τι έγινε χθες: Με ήπια πτώση έκλεισε χθες η αγορά καταγράφοντας απώλειες 0,29% αναφέρει η Marfin Analysis, η οποία συμπληρώνει πως η συναλλακτική δραστηριότητα επικεντρώθηκε στις μετοχές των ΟΠΑΠ, Cosmote και ΟΤΕ, με τον όγκο των συναλλαγών να διαμορφώνεται στα 185 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v