Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Hyatt: Εκτιμήσεις από Eurobank-Εγνατία για τρίμηνο

Αύξηση 7,73%-10% εκτιμούν οι Eurobank Sec και Εγνατία ότι θα εμφανίσουν τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη της Hyatt στο πρώτο τρίμηνο του 2005, διαμορφούμενα στα 19 - 19,8 εκατ. ευρώ σε σχέση με 18,1 εκατ. ευρώ του πρώτου περυσινού τριμήνου.

Hyatt: Εκτιμήσεις από Eurobank-Εγνατία για τρίμηνο
Αύξηση 7,73%-10% εκτιμούν οι Eurobank Sec και Εγνατία ότι θα εμφανίσουν τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη της Hyatt στο πρώτο τρίμηνο του 2005.

Η Hyatt αναμένεται να ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα πρώτου τριμήνου με βάση τα ΔΛΠ σήμερα στις 16.30.

Ειδικότερα, αύξηση 5,5% στον ενοποιημένο κύκλο εργασιών αναμένει η Eurobank Securities, καθώς τον τοποθετεί στα 77 εκατ. ευρώ.

Επίσης, η Eurobank Securities προβλέπει μονοψήφιο ρυθμό ανάπτυξης για τα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας, καθώς εκτιμά ότι θα διαμορφωθούν στα 19,5 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 7,73% σε σχέση με πέρυσι, ενώ ταυτόχρονα αναφέρεται και στα έκτακτα κέρδη που θα εμφανίσει η Hyatt ύψους 17 εκατ. ευρώ από την πώληση της συμμετοχής της στη ΛΑΜΨΑ.

Η Eurobank Securities συμπληρώνει πως διατηρεί τη σύσταση ”market perform” για τη μετοχή της Hyatt, ενώ παράλληλα επισημαίνει πως η μετάβαση των μεγεθών της εταιρίας στα ΔΛΠ από τα ελληνικά λογιστικά πρότυπα δεν αναμένεται να εμπεριέχει σημαντικές αλλαγές.

Η Εγνατία Finance εκτιμά πως τα ενοποιημένα έσοδα της Hyatt θα ανέλθουν στα 76,8 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 5% σε σχέση με πέρυσι, ενώ παράλληλα προβλέπει ότι τα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας του ομίλου θα ενισχυθούν κατά 10% διαμορφούμενα στα 19,8 εκατ. ευρώ.

Η Alpha Finance προβλέπει ότι ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Hyatt θα φτάσει στο πρώτο τρίμηνο του έτους στα 78 εκατ. ευρώ, με τα EBITDA να ανέρχονται στα 28 εκατ. ευρώ και με τα καθαρά κέρδη να διαμορφώνονται στα 13 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v