Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

3E: ”Outperform” με τιμή-στόχο τα 22,5 ευρώ η CSFB

Τη σύσταση ”outperform” διατηρεί για την Coca Cola 3E η CSFB στο πρωινό της report, αναφέροντας ότι η αντίδραση στην πρόσφατη απόφαση της Κομισιόν για τις εμπορικές πρακτικές, που οδήγησε σε πτώση της μετοχής της εταιρίας κατά 2,6% (22 Ιουνίου), ήταν υπερβολική.

3E: ”Outperform” με τιμή-στόχο τα 22,5 ευρώ η CSFB
Τη σύσταση ”outperform” διατηρεί για την Coca Cola 3E η CSFB στο πρωινό της report, αναφέροντας ότι η αντίδραση των επενδυτών στην πρόσφατη απόφαση της Κομισιόν, που οδήγησε σε πτώση της μετοχής της εταιρίας κατά 2,6% στις 22 Ιουνίου, ήταν υπερβολική.

Ο οίκος κάνει λόγο για ”παρερμηνεία” των αποφάσεων της Κομισιόν όσον αφορά στις εμπορικές πρακτικές της 3Ε στο ευρωπαϊκό περιβάλλον. Σύμφωνα με την παρερμηνεία αυτή, οι νέοι κανονισμοί θα επιτρέψουν στους ανταγωνιστές της Coca Cola 3E να της αφαιρέσουν μερίδιο αγοράς, αναφέρει η CSFB, η οποία θεωρεί τους ισχυρισμούς αυτούς αβάσιμους.

Σε ό,τι αφορά τη φθηνότερη ζάχαρη, η CSFB τονίζει πως οι νέες ρυθμίσεις θα ωφελήσουν την εταιρία από το β΄ εξάμηνο του 2006, αλλά με βάση μια συντηρητική εκτίμηση αυτές θα έχουν ουσιαστική επίδραση στα μεγέθη της εταιρίας από το 2008 και εξής. Οι οικονομίες που θα επιτύχει η 3Ε εκτιμώνται στα 30-40 εκατ. ευρώ.

Ο οίκος, θέτοντας ως τιμή-στόχο τα 22,50 ευρώ, διατηρεί την πεποίθηση ότι η επιχείρηση μπορεί να επιτύχει τον χρηματοοικονομικό στόχο για ρυθμό αύξησης των όγκων κατά 5%-6%.

Η μετοχή της Coca Cola 3E ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Πέμπτης στα 22,08 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v