Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Πιθανή η συσσώρευση-το βλέμμα στις ευρωαγορές

Σημαντική εκτιμούν οι αναλυτές την επίδραση που θα έχει στη Σοφοκλέους το άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών, το οποίο αναμένεται χαμηλότερο λόγω και της χθεσινής υποχώρησης στη Wall Street, ενώ δεν αποκλείουν τη συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα.

ΑΧΕ: Πιθανή η συσσώρευση-το βλέμμα στις ευρωαγορές
Τι αναμένεται για σήμερα: Παρακολούθηση των ευρωπαϊκών αγορών προβλέπει για σήμερα η Marfin Analysis, μετά και τη χθεσινή υποχώρηση της Wall Street.

Ίδια με τη χθεσινή αναμένει η Εγνατία Finance να είναι η εικόνα της αγοράς και σήμερα, αν και τονίζει ότι το αδύναμο άνοιγμα που αναμένεται στις ευρωπαϊκές αγορές είναι πιθανό να αποτελέσει εμπόδιο και για τη Σοφοκλέους.

Νευρική εκτιμά η Proton Securities ότι θα παραμείνει η αγορά σήμερα, δεδομένης της αβεβαιότητας σχετικά με το θέμα του Ασφαλιστικού των τραπεζών, ενώ βαρύνουσας σημασίας θα είναι για τη Σοφοκλέους και η ευρύτερη τάση στις ευρωαγορές.

Συσσώρευση στα τρέχοντα επίπεδα αναμένει για σήμερα η Eurocorp, με δεδομένο, όπως αναφέρει, τα λίγα εγχώρια επιχειρηματικά νέα.

Τι έγινε χθες: Ο Γ.Δ. έκλεισε με κέρδη 1,05%, με τον τζίρο στα 176 εκατ. ευρώ. Η χθεσινή συνεδρίαση είναι ισχυρή απόδειξη ότι το κλίμα παραμένει θετικό στη Σοφοκλέους και ιδιαίτερα για τις τράπεζες, αναφέρει η Εγνατία. Η αγορά κατάφερε να διατηρήσει το ψυχολογικό όριο των 3.000 μονάδων, καθώς το αγοραστικό ενδιαφέρον για τις τράπεζες αναζωπυρώθηκε, τονίζει η χρηματιστηριακή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v