Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Σύσταση ”Underperform” από Bear Sterns

Σύσταση ”Underperform” θέτει για τη μετοχή της Cosmote η Bear Sterns σε report με ημερομηνία 21 Ιουνίου. Ο διεθνής οίκος εκτιμά πτώση στα τέλη διασύνδεσης της εταιρίας έως το τέλος του 2005, ενώ θεωρεί ότι δεν θα υπάρξει ενδιαφέρον από τον ΟΤΕ για την πλήρη εξαγορά της θυγατρικής εταιρίας.

Cosmote: Σύσταση ”Underperform” από Bear Sterns
Σύσταση ”Underperform” θέτει για τη μετοχή της Cosmote η Bear Sterns σε report με ημερομηνία 21 Ιουνίου. Η μετοχή της Cosmote ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 21ης Ιουνίου στα 14,4 ευρώ.

Τα τέλη διασύνδεσης στην Ελλάδα βρίσκονται 15,1% υψηλότερα από τον μέσο όρο της Ευρωπαϊκής ¨Ένωσης, δεδομένο που θα οδηγήσει σε μείωση του premium στο 11,3% έως το τέλος του 2005, προβλέπει ο διεθνής οίκος. Στην περίπτωση που τα τέλη στην Ελλάδα διαμορφώνονταν στα ευρωπαϊκά επίπεδα, τότε τα έσοδα του 2006 της εισηγμένης θα παρουσίαζαν πτώση της τάξεως του 4,65%.

Παράλληλα η Bear Sterns προβλέπει ότι δεν θα υπάρξουν επιστροφές κεφαλαίου το 2005, ενώ εκτιμά ότι η προσοχή των επενδυτών θα επικεντρωθεί στο εγχείρημα της Ρουμανίας και στο ρίσκο που περικλείει.

Εξάλλου οι αναλυτές τoυ διεθνούς οίκου θεωρούν ότι δεν θα υπάρξει ενδιαφέρον από τον ΟΤΕ για την πλήρη εξαγορά της θυγατρικής εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v