Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli Follie: Εκτιμήσεις από HSBC για τρίμηνο

Κατά 21% εκτιμά η HSBC πως θα ενισχυθεί ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Folli Follie στο πρώτο τρίμηνο του 2005, ενώ η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι τα κέρδη προ φόρων ομίλου θα παρουσιάσουν αύξηση 13%.

Folli Follie: Εκτιμήσεις από HSBC για τρίμηνο
Αύξηση 21% στον ενοποιημένο κύκλο εργασιών εκτιμά η HSBC πως θα παρουσιάσει η Folli Follie στο πρώτο τρίμηνο του 2005.

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή σε ανάλυσή της με ημερομηνία 17 Ιουνίου εκτιμά πως οι πωλήσεις του ομίλου της Folli Follie θα φτάσουν στα 57,2 εκατ. ευρώ (με βάση τα ελληνικά πρότυπα), παρά τις αντίξοες συναλλαγματικές διαφορές (ενδυνάμωση του ευρώ έναντι τόσο του γεν όσο και του δολαρίου).

Εξάλλου, η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως η αγορά της Ασίας, αλλά και ο τομέας των duty free θα ξεχωρίσουν για μια ακόμη φορά.

Παράλληλα, σημειώνει πως τα οργανικά EBITDA του πρώτου τριμήνου αναμένεται να ενισχυθούν κατά 10%, διαμορφούμενα στα 17,7 εκατ. ευρώ με χαμηλότερο, όμως, περιθώριο σε σχέση με πέρυσι, λόγω της αυξημένης συνεισφοράς των duty free και της επιθετικής τιμολογιακής πολιτικής στη νέα σειρά που λανσάρισε ο όμιλος.

Τα κέρδη προ φόρων για τον όμιλο της Folli Follie, σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις της HSBC, αναμένεται να ενισχυθούν κατά 13% και να ανέλθουν στα 17,6 εκατ. ευρώ, ή στα 16,5 εκατ. ευρώ εξαιρουμένης της συνεισφοράς των ΚΑΕ.

Σε ό,τι αφορά τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη πρώτου τριμήνου της Folli Follie, η HSBC εκτιμά πως θα διαμορφωθούν στα 13,7 εκατ. ευρώ ή στα 13,1 εκατ. ευρώ εξαιρουμένων των ΚΑΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v