Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Νέα τιμή για τη Folli, υπό αναθεώρηση η ΔΕΗ

Νέα οριακά χαμηλότερη τιμή-στόχο τα 27,09 ευρώ θέτει για τη μετοχή της Folli Follie η Alpha Finance σε έκθεσή της, ενώ θέτει υπό αναθεώρηση την τιμή-στόχο και τη σύσταση για τη ΔΕΗ, λόγω νέου αναλυτή που ”καλύπτει” την εταιρία.

Alpha: Νέα τιμή για τη Folli, υπό αναθεώρηση η ΔΕΗ
Νέα οριακά χαμηλότερη τιμή-στόχο τα 27,09 ευρώ θέτει για τη μετοχή της Folli Follie η Alpha Finance σε έκθεσή της (14/06), διατηρώντας τη σύσταση ”Outperform”.

Παράλληλα η χρηματιστηριακή σε άλλη έκθεση με την ίδια ημερομηνία θέτει υπό αναθεώρηση (under review) την τιμή-στόχο και τη σύσταση για τη ΔΕΗ, λόγω της παρουσίας νέου αναλυτή που ”καλύπτει” την εισηγμένη.

Αναλυτικότερα η νέα τιμή για τη Folli Follie είναι 0,2% χαμηλότερη από την προηγούμενη, ενώ η μετοχή της εταιρίας ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 15ης Ιουνίου στα 23,4 ευρώ. Η νέα τιμή υποδηλώνει περιθώρια ανόδου 18,2%.

Σε ό,τι αφορά τη ΔΕΗ η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι τα προ φόρων μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας κέρδη α΄ τριμήνου της εταιρίας, βάσει των ΔΛΠ, θα υποχωρήσουν κατά 18,2%, διαμορφούμενα στα 152,4 εκατ. ευρώ.

Ο κύκλος εργασιών της ΔΕΗ προβλέπεται να ανέλθει στα 1,09 δισ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 4,8% σε σχέση με το α΄ τρίμηνο του 2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v