Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Στα 17 ευρώ αύξησε την τιμή-στόχο η CSFB

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή του ΟΤΕ στα 17 ευρώ, από τα 15 ευρώ πριν, προχώρησε η CSFB στο πρωινό της report (15/6), διατηρώντας τη σύσταση ”outperform”. Τι προβλέπει για εθελούσια έξοδο και αναδιάρθρωση τιμολογίων.

ΟΤΕ: Στα 17 ευρώ αύξησε την τιμή-στόχο η CSFB
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή του ΟΤΕ στα 17 ευρώ, από τα 15 ευρώ πριν, προχώρησε η CSFB στο πρωινό της report (15/6), διατηρώντας τη σύσταση ”outperform”.

Η μετοχή του ΟΤΕ ολοκλήρωσε τη χθεσινή συνεδρίαση (14 Ιουνίου) στα 15,74 ευρώ.

Αναφερόμενη στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου του ΟΤΕ, η CSFB εκτιμά πως αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή εντός του Ιουνίου, ενώ συμπληρώνει πως στο πρόγραμμα αναμένεται να συμμετάσχει το 70% των περίπου 6.000 υπαλλήλων που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις.

Παράλληλα ο ξένος οίκος αναφέρεται σε ενδεχόμενη αναδιάρθρωση των τιμολογίων του ΟΤΕ, συμπληρώνοντας πως κατά την άποψή του ο ΟΤΕ θα αυξήσει τις τιμές για την ενοικίαση των δικτύων από 11,40 ευρώ σε 12 ευρώ σε μηνιαία βάση.

Συμπληρώνει δε πως ο ΟΤΕ έχει έγκριση να προχωρήσει σε αύξηση έως τα 12,30 ευρώ, επίπεδο που προβλέπει ότι θα το φτάσει μέχρι το 2006.

Τέλος, η CSFB αναφέρει πως στην παρούσα φάση δεν προχωρά σε αναθεώρηση των εκτιμήσεών της, επισημαίνοντας πως τα ”ισχυρά” μεγέθη πρώτου τριμήνου και ενδεχόμενες αυξήσεις στα τιμολόγια δημιουργούν αισιοδοξία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v