Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Τιμές - στόχοι για Intralot, Σαράντη, Notos

Τιμές – στόχους και συστάσεις για τις μετοχές της Intralot, του Σαράντη και της Νοtos Com παραθέτει, μεταξύ άλλων, η Alpha Finance στο εβδομαδιαίο report της με ημερομηνία 13 Ιουνίου. Στα 11,4 ευρώ βλέπει την Intralot, στα 7,2 το Σαράντη και στα 4,7 τη Notos.

Alpha: Τιμές - στόχοι για Intralot, Σαράντη, Notos
Τιμές – στόχους και συστάσεις για τις μετοχές της Intralot, του Σαράντη και της Νοtos Com παραθέτει, μεταξύ άλλων, η Alpha Finance στο εβδομαδιαίο report της με ημερομηνία 13 Ιουνίου.

Αναλυτικότερα για τη μετοχή της Intralot διατηρεί την τιμή-στόχο των 11,4 ευρώ και τη σύσταση ”Neutral”. Για το Σαράντη διατηρεί την τιμή των 7,2 ευρώ και τη σύσταση ”Outperform”.

Για τη Notos Com οι αναλυτές της Alpha Finance δεν μεταβάλλουν την τιμή των 4,7 ευρώ και τη σύσταση ”Outperform”.

Σε ό,τι αφορά την Intralot οι αναλυτές της χρηματιστηριακής επισημαίνουν την άνοδο κατά 48% της μετοχής από την αρχή του έτους, θεωρούν ωστόσο μη διατηρήσιμα για τους τίτλους της εισηγμένης τα επίπεδα πέρα των 12,5 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά το Σαράντη η Alpha Finance επισημαίνει ότι η περαιτέρω επέκταση στο εξωτερικό παραμένει ο κύριος καταλύτης για την εισηγμένη, ενώ βάσει του αισιόδοξου σεναρίου (bull case) η τιμή-στόχος αγγίζει τα 10,6 ευρώ. Παράλληλα προβλέπει πως τα καθαρά κέρδη α΄ τριμήνου 2005 του Σαράντη θα ανέλθουν στα 3,3 εκατ. ευρώ.

Για την περίπτωση της Notos Com η Alpha Finance κρίνει ως τον επόμενο σημαντικότερο καταλύτη για την εταιρία την περαιτέρω εξάπλωση στην ανατολική Ευρώπη. Ο πολλαπλασιαστής της εισηγμένης για το 2005 εκτιμάται στο 8,5.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v