Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία: Αλλαγή συστάσεων για επτά τίτλους

Σε αλλαγή των συστάσεων για τις μετοχές των Alpha Bank (accumulate), Coca-Cola 3E (hold), Inform Λύκος, Intracom, Εθνική (accumulate), Νίκας (buy), θέτοντας τη μετοχή της Εμπορικής ”under review”, προχώρησε η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο της report.

Εγνατία: Αλλαγή συστάσεων για επτά τίτλους
Σε αλλαγή των συστάσεων για επτά συνολικά τίτλους προχώρησε η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο της report, λόγω της πρόσφατης πορείας των τιμών τους, υποβαθμίζοντας τις συστάσεις για πέντε από αυτούς, θέτοντας έναν ”under review” και αναβαθμίζοντας τη σύσταση για έναν τίτλο.

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή υποβάθμισε τη σύσταση για τη μετοχή της Alpha Bank σε ”accumulate” από ”buy”, αλλά και για τη μετοχή της Coca-Cola Τρία Έψιλον από ”accumulate” σε ”hold”.

Επίσης, έθεσε ”under review” τη μετοχή της Εμπορικής Τράπεζας (από ”hold”), ενώ υποβάθμισε σε ”accumulate” από ”buy” τις μετοχές των Inform Λύκος, Intracom και Εθνικής Τράπεζας.

Από την άλλη, αναβάθμισε τη σύσταση για τη μετοχή της Νίκας σε ”buy” από ”accumulate”, καθώς διακρίνει περιθώριο ανόδου.

Παρά την αλλαγή στις συστάσεις η χρηματιστηριακή επαναδιατυπώνει τις τιμές-στόχους για τους προαναφερθέντες τίτλους.

Ειδικότερα, για τη μετοχή της Alpha Bank η χρηματιστηριακή διατηρεί την τιμή-στόχο των 25,8 ευρώ, για την Coca-Cola Τρία Έψιλον τα 22,6 ευρώ, για την Inform Λύκος τα 3,9 ευρώ, για την Intracom τα 4,7 ευρώ, για την Εθνική τα 32,6 ευρώ και για τη Νίκας τα 5,6 ευρώ.

Στη συνεδρίαση της Παρασκευής 10 Ιουνίου η μετοχή της Alpha Bank έκλεισε στα 24,42 ευρώ, της Coca-Cola Τρία Έψιλον στα 23,38 ευρώ, της Εμπορικής στα 27,06 ευρώ, της Inform Λύκος στα 3,60 ευρώ, της Intracom στα 4,24 ευρώ, της Εθνικής Τράπεζας στα 29,54 ευρώ και της Νίκας στα 4,74 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v