Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli Follie: Αύξηση 18,2% στα κέρδη βλέπει η Π&Κ

Αύξηση 23,8% στον κύκλο εργασιών και 18,2% στα κέρδη προ φόρων εκτιμά η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ πως θα ανακοινώσει η Folli Follie για το πρώτο τρίμηνο του 2005 (με βάση τα ΔΛΠ). Οι συγκλίνουσες προβλέψεις των αναλυτών.

Folli Follie: Αύξηση 18,2% στα κέρδη βλέπει η Π&Κ
Αυξημένα μεγέθη εκτιμά η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ πως θα ανακοινώσει η Folli Follie για το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Η εταιρία αναμένεται να ανακοινώσει τα οικονομικά μεγέθη πρώτου τριμήνου (με βάση τα ΔΛΠ) κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθήμερου του Ιουνίου.

Ειδικότερα, και όσον αφορά στις προβλέψεις της Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ (με βάση τα Eλληνικά Λογιστικά Πρότυπα), ο κύκλος εργασιών της Folli Follie αναμένεται να παρουσιάσει αύξηση 23,8%, διαμορφούμενος στα 58,4 εκατ. ευρώ, λόγω κυρίως των νέων σημείων πώλησης.

Σημειώνεται πως οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις των αναλυτών τοποθετούν τα έσοδα τριμήνου της Folli Follie στα 54,4 εκατ. ευρώ – 60,4 εκατ. ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τα EBITDA, η χρηματιστηριακή προβλέπει αύξηση 20,2%, καθώς τα τοποθετεί στα 19,4 εκατ. ευρώ, ενώ οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις προβλέπουν ότι θα διαμορφωθούν στα 17,7 εκατ. ευρώ – 20 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, η Π&Κ ΑΕΠΕΥ εκτιμά ότι το περιθώριο EBITDA αναµένεται πτωτικό λόγω της αυξηµένης βαρύτητας της κατηγορίας των αφορολογήτων, µολονότι αναµένεται αύξηση τιµών σε ορισµένες νέες κατηγορίες προϊόντων.

Για τα κέρδη προ φόρων προβλέπει αύξηση 18,2%, και συγκεκριμένα στα 19 εκατ. ευρώ που βρίσκεται στο πάνω όριο των συγκλίνουσων προβλέψεων (εύρος 17,3 εκατ. ευρώ - 19,1 εκατ. ευρώ), λόγω της προσθήκης ύψους 1,1 εκατ. ευρώ από τα ΚΑΕ.

Η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ επισημαίνει πως σκοπεύει να αναζητήσει λεπτομέρειες όσον αφορά στην ανάπτυξη της Folli Follie στις επιµέρους περιοχές, αλλά και σχετικά με την πορεία των περιθωρίων κέρδους, τις ανάγκες σε κεφάλαιο κίνησης, τις ευκαιρίες εξαγορών, την αλλαγή λειτουργίας στην Κίνα, καθώς και τυχόν εξελίξεις σχετικά µε την εταιρική διακυβέρνηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v