Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γερμανός: Τιμή-στόχος τα 29,2 ευρώ από Citigroup

Την κάλυψη της εταιρίας Γερμανός ξεκινά η Citigroup σε έκθεσή της (8/6/2005) με τίτλο ”Απολαύστε τη βόλτα στον αερόχρονο”, θέτοντας την τιμή-στόχο στα 29,2 ευρώ και τη σύσταση ”αγορά”. ”Κλειδί” της ελληνικής επιτυχίας οι συμφωνίες για τον αερόχρονο που απολαμβάνουν περιθώριο μεγαλύτερο του 95%.

Γερμανός: Τιμή-στόχος τα 29,2 ευρώ από Citigroup
Την κάλυψη της εταιρίας Γερμανός ξεκινά η Citigroup σε έκθεσή της (8/6/2005), θέτοντας την τιμή-στόχο στα 29,2 ευρώ και τη σύσταση ”αγορά”.

Πιστεύουμε ότι η Γερμανός είναι μία από τις καλύτερα ανάπτυσσόμενες εταιρίες της ελληνικής αγοράς σε λογική αποτίμηση, επισημαίνει ο οίκος στην έκθεσή του με τίτλο ”Απολαύστε τη βόλτα στον αερόχρονο”.

Η Citigroup χαρακτηρίζει ”κλειδί” της ελληνικής επιτυχίας της Γερμανός τις συμφωνίες για τον αερόχρονο που απολαμβάνουν περιθώριο μεγαλύτερο του 95%.

Ο οίκος αναμένει διεθνείς πωλήσεις και μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης των EBITDA 28% και 45%, αντίστοιχα, στο διάστημα 2004-2007. Αυτό, αναφέρει, αν συνδυαστεί με τους ρυθμούς ανάπτυξης του αερόχρονου στην ελληνική αγορά, υπονοεί μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης των κερδών ανά μετοχή στο 19%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v