Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OTE: Κρίσιμη στήριξη τα 15,16 ευρώ, λέει η Fortius

Εάν ο ΟΤΕ διατηρηθεί για τις επόµενες τρεις συνεδριάσεις µε τον ίδιο αξιόλογο όγκο συναλλαγών πάνω από το προηγούµενο υψηλό των 15,16 ευρώ θα ανοίξει ο δρόµος για την ανοδική διάσπαση της επόµενης αντίστασης των 16,40 ευρώ, αναφέρει η Fortius, η οποία προσθέτει ότι σε αντίθετη περίπτωση ίσως διασπαστεί το όριο των 15 ευρώ.

OTE: Κρίσιμη στήριξη τα 15,16 ευρώ, λέει η Fortius
Αισιόδοξη υπό προϋποθέσεις εμφανίζεται η Fortius Finance για την πορεία της μετοχής του ΟΤΕ σε τεχνική της ανάλυση με σημερινή ημερομηνία.

Η χρηματιστηριακή αναφέρεται στην χθεσινή άνοδο κατά 2,11% του ΟΤΕ, η οποία τον οδήγησε σε νέο υψηλό τριετίας, κλείνοντας στα 15,50 ευρώ.

Εάν ο ΟΤΕ διατηρηθεί για τις επόµενες τρεις συνεδριάσεις µε τον ίδιο αξιόλογο όγκο συναλλαγών πάνω από το προηγούµενο υψηλό των 15,16 ευρώ θα ανοίξει ο δρόµος για την ανοδική διάσπαση της επόµενης αντίστασης των 16,40 ευρώ, βάζοντας ως στόχο το ”φρούριο” των 17 ευρώ.

Αντιθέτως, επισημαίνει η Fortius εάν εκδηλωθούν έντονες ρευστοποιήσεις θα επαναφέρουν τη µετοχή κάτω από τη περιοχή των 15,16 ευρώ επιφέροντας τη καθοδική διάσπαση του ψυχολογικού ορίου των 15 ευρώ. Στη περίπτωση αυτή εάν διατηρηθεί η ύπαρξη του χάσµατος της 26ης Μαΐου (14,04 µε 14,42 ευρώ) µε ταυτόχρονη συσσώρευση δυνάµεων, τότε η επάνοδος της µετοχής πάνω από τα 15 ευρώ θα είναι ιδιαίτερα εκρηκτική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v