Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Motor Oil: Νέα τιμή-στόχος τα 12,7 ευρώ από Π&Κ

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Motor Oil στα 12,7 ευρώ, υποβαθμίζοντας ωστόσο τη σύσταση σε ”equalweight”, προχώρησε η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ σε έκθεσή της με ημερομηνία 7 Ιουνίου και τίτλο ”Δίκαια αποτιμημένη στα τρέχοντα επίπεδα τιμών”.

Motor Oil: Νέα τιμή-στόχος τα 12,7 ευρώ από Π&Κ
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Motor Oil κατά 7% υψηλότερα σε σχέση με την προηγούμενη, και συγκεκριμένα στα 12,7 ευρώ, υποβαθμίζοντας ωστόσο τη σύσταση σε ”equalweight”, προχώρησε η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ σε έκθεσή της με ημερομηνία 7 Ιουνίου και τίτλο ”Δίκαια αποτιμημένη στα τρέχοντα επίπεδα τιμών”.

Η τιμή της μετοχής της Motor Oil έκλεισε χθες (7 Ιουνίου) στα 12,38 ευρώ.

Σχολιάζοντας τα μεγέθη πρώτου τριμήνου της Motor Oil, η χρηματιστηριακή τα χαρακτηρίζει ”ικανοποιητικά”, ενώ συμπληρώνει πως αναβάθμισε τις εκτιμήσεις της για τα EBITDA του 2005 κατά περίπου 6%, ώστε να συμπεριλάβει τα περιθώρια διύλισης όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί.

Συμπληρώνει επίσης πως, σύμφωνα την εκτίμησή της, τα περιθώρια διύλισης θα διατηρηθούν σε υψηλά επίπεδα, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Motor Oil.

Εξάλλου, η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως η τιμή της μετοχής της Motor Oil έχει αυξηθεί κατά 43% από τότε που την αναβάθμισε σε ”overweight” τον Οκτώβριο (ή κατά 54%, συμπεριλαμβανομένου και του μερίσματος.

Επίσης, σημειώνει πως της αρέσει το μακροπρόθεσμο θεμελιώδες outlook της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v