Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Θετική η ψυχολογία, από ΟΤΕ - τράπεζες η τάση

Το ενδεχόμενο να συνεχιστούν και σήμερα οι κινήσεις αποκόμισης κερδών επισημαίνουν οι χρηματιστηριακές, αν και σε γενικές γραμμές εκτιμούν πως η ψυχολογία παραμένει θετική. Από ΟΤΕ και τράπεζες η τάση.

ΑΧΕ: Θετική η ψυχολογία, από ΟΤΕ - τράπεζες η τάση
Τι εκτιμάται για σήμερα: Θετική εκτιμά η Εθνική ΑΧΕ πως είναι η ψυχολογία στην εγχώρια αγορά και ως εκ τούτου ικανή να απορροφήσει τυχόν πιέσεις, καθώς οι αγοραστές φαίνεται πως θα συνεχίσουν να συμμετέχουν σε χαμηλότερα επίπεδα.

Η συσσώρευση τιµών στα τρέχοντα επίπεδα -µε ελαφρώς πτωτικές τάσεις- συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για τη σηµερινή συνεδρίαση, σύμφωνα με την Emporiki, η οποία συμπληρώνει πως η εικόνα των τραπεζών και του ΟΤΕ παραµένει καταλυτική.

Με σταθεροποιητικές τάσεις, στα τρέχοντα επίπεδα τιμών, εκτιμά η Marfin Analysis πως θα κινηθεί η σημερινή συνεδρίαση στη Σοφοκλέους.

Θετική παραμένει η ψυχολογία στην εγχώρια αγορά σύμφωνα με την Proton Securities, η οποία όμως δεν αποκλείει τη συνέχιση κινήσεων αποκόμισης κερδών σε επιλεγμένους τίτλους.

Σε αναζήτηση κατεύθυνσης εκτιμά η Σίγμα Securities πως βρίσκεται η αγορά μέχρι να βρεθεί οριστική λύση στο θέμα του Ασφαλιστικού των τραπεζών.

Η Εγνατία Finance αναφέρει πως -όπως ήταν αναμενόμενο- οι ”ήπιες” κινήσεις αποκόμισης κερδών που παρουσιάστηκαν χθες στη Σοφοκλέους απορροφήθηκαν εύκολα.

Εξάλλου, η Εγνατία Finance συμπληρώνει πως αναμένει ανάλογη τάση και σήμερα, αλλά και μέχρις ότου υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις από την κυβέρνηση όσον αφορά στο θέμα της επίλυσης του Ασφαλιστικού των τραπεζών.

Επίσης, η Εγνατία Finance αναφέρει πως η μετοχή του ΟΤΕ αλλά και οι τίτλοι των τραπεζών θα παραμείνουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθορίζοντας σε μεγάλο βαθμό τις επιδόσεις της εγχώριας αγοράς.

Τι έγινε χθες: Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση η ελληνική αγορά παρέµεινε αµετάβλητη, ενώ οι έντονες διακυµάνσεις ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της ηµέρας, αναφέρει η Marfin Analysis.

Η Marfin Analysis συμπληρώνει πως η συναλλακτική δραστηριότητα επικεντρώθηκε στις µετοχές των ΟΤΕ, ∆ΕΗ και ΟΠΑΠ, με τους όγκους των συναλλαγών να διαμορφώνονται στα 201 εκατ. ευρώ (μειωμένοι κατά 18%).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v