Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Jumbo: Υψηλότερη τιμή από Εγνατία στα 9,1 ευρώ

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Jumbo στα 9,1 ευρώ, από τα 8,6 ευρώ πριν, προχώρησε η Εγνατία Finance σε έκθεσή της με ημερομηνία 7 Ιουνίου και τίτλο ”Το επιτυχημένο μοντέλο επιβεβαιώνει τη μελλοντική ανάπτυξη”, ενώ επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”accumulate” για τη μετοχή.

Jumbo: Υψηλότερη τιμή από Εγνατία στα 9,1 ευρώ
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Jumbo στα 9,1 ευρώ, από τα 8,6 ευρώ πριν, προχώρησε η Εγνατία Finance σε έκθεσή της με ημερομηνία 7 Ιουνίου και τίτλο ”Το επιτυχημένο μοντέλο επιβεβαιώνει τη μελλοντική ανάπτυξη”, ενώ παράλληλα επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”accumulate” για τη μετοχή.

Η μετοχή της Jumbo έκλεισε χθες (6 Ιουνίου) στα 8,10 ευρώ, υποδηλώνοντας περιθώριο ανόδου 12,3% σε σχέση με την τιμή-στόχο της χρηματιστηριακής.

Σχολιάζοντας τα μεγέθη που ανακοίνωσε η Jumbo για το εννεάμηνο της εταιρικής χρήσης (1 Ιουλίου 2004 – 31 Μαρτίου 2005), η Εγνατία Finance σημειώνει πως ήταν κατά 5% υψηλότερα σε σχέση με τα προσδοκώμενα σε επίπεδο κερδοφορίας.

Επισημαίνει επίσης πως παρά τη ”στατική” αγορά στην οποία δραστηριοποιείται η Jumbo, οι πωλήσεις παρουσίασαν αύξηση 22,5%.

Σε συνέχεια των ”ισχυρών” μεγεθών εννεαμήνου και λαμβάνοντας υπόψη τις εκτιμήσεις της διοίκησης της εταιρίας, η Εγνατία Finance προχώρησε σε αναθεώρηση των εκτιμήσεών της για τα μεγέθη της Jumbo.

Η χρηματιστηριακή εκτιμά πως ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών θα παρουσιάσει μέση ετήσια αύξηση της τάξης του 17% για την περίοδο 2004-2007, με τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη να παρουσιάζουν την ίδια περίοδο μέση ετήσια αύξηση 20%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v