Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin Analysis: Διατηρείται το θετικό momentum

Διατήρηση της θετικής δυναμικής της Σοφοκλέους, προβλέπει η Marfin Analysis στο εβδομαδιαίο report της με τίτλο ”Banks in the Focus”, δίχως ωστόσο να αποκλείει αποκόμιση κερδών. Την τρέχουσα εβδομάδα η προσοχή θα εστιαστεί στις εξελίξεις στο ασφαλιστικό των τραπεζών. Τα 10 top picks.

Marfin Analysis: Διατηρείται το θετικό momentum
Διατήρηση της θετικής δυναμικής του Χρηματιστηρίου Αθηνών, προβλέπει η Marfin Analysis στο εβδομαδιαίο report της (06/06) με τίτλο ”Banks in the Focus”, δίχως ωστόσο να αποκλείει αποκόμιση κερδών.

Παράλληλα η χρηματιστηριακή εκτιμά πως την τρέχουσα εβδομάδα η αγορά θα εστιάσει την προσοχή της στις εξελίξεις γύρω από το ασφαλιστικό των τραπεζών, αλλά και στις γενικότερες διαρθρωτικές αλλαγές που επιχειρεί η κυβέρνηση.

Σε ό,τι αφορά την προηγούμενη εβδομάδα η Marfin επισημαίνει την άνοδο της Σοφοκλέους, εν μέσω των θετικών ειδήσεων από το μέτωπο της εθελούσιας εξόδου των εργαζομένων του ΟΤΕ.

Παράλληλα αναφέρεται στα σχέδια της κυβέρνησης για τις ιδιωτικοποιήσεις αλλά και το νομοσχέδιο για τις συμπράξεις του ιδιωτικού με το δημόσιο τομέα.

Στο μεταξύ, η χρηματιστηριακή περιλαμβάνει 10 μετοχές στη λίστα των κορυφαίων επιλογών της (top picks): Εθνική Τράπεζα (τιμή-στόχος τα 30,7 ευρώ), Τιτάν (27 ευρώ), Cosmote (16,4 ευρώ), Folli Follie (26,5 ευρώ), Fourlis (7,5 ευρώ), Γερμανός (26 ευρώ), Motor Oil (13,8 ευρώ).

Περιλαμβάνει επίσης τις μετοχές: ΜΕΤΚΑ (7,2 ευρώ), Μαίλλης (5 ευρώ) και Frigoglass (5 ευρώ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v