Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Υψηλότερη τιμή τα 16,60 ευρώ από Εγνατία

Σε αναβάθμιση της τιμής-στόχου για τη μετοχή του ΟΤΕ στα 16,60 ευρώ, από τα 15,90 ευρώ πριν, προχώρησε η Εγνατία Finance σε έκθεσή της με ημερομηνία 6 Ιουνίου, όπου διατηρεί αμετάβλητη τη σύσταση ”accumulate”.

ΟΤΕ: Υψηλότερη τιμή τα 16,60 ευρώ από Εγνατία
Σε αναβάθμιση της τιμής-στόχου για τη μετοχή του ΟΤΕ στα 16,60 ευρώ, από τα 15,90 ευρώ πριν, προχώρησε η Εγνατία Finance σε έκθεσή της με ημερομηνία 6 Ιουνίου και τίτλο ”Σημάδια αποδοτικότητας οδηγούν σε υψηλότερη τιμή”, όπου διατηρεί αμετάβλητη τη σύσταση ”accumulate”.

Η μετοχή του ΟΤΕ έκλεισε στη συνεδρίαση της Παρασκευής 3 Ιουνίου στα 15,10 ευρώ.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου του ΟΤΕ, η χρηματιστηριακή τα χαρακτηρίζει ”ισχυρά” τόσο σε λειτουργικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο κερδοφορίας.

Επισημαίνει επίσης πως, όπως ήταν αναμενόμενο, τα έσοδα από τον τομέα της σταθερής τηλεφωνίας υποχώρησαν κατά 1,2%, ενώ ισχυρές ήταν οι επιδόσεις της RomTelecom.

Η Εγνατία Finance σημειώνει πως αναθεώρησε τις προβλέψεις της για τα μεγέθη του ΟΤΕ, ώστε να συμπεριλάβει τα καλύτερα του αναμενόμενου μεγέθη της RomTelecom, αλλά και του τομέα της σταθερής τηλεφωνίας, και δη από πλευράς εξόδων, αλλά και την οριακά καλύτερη απόδοση της Globul.

Παράλληλα, στις νέες της εκτιμήσεις η χρηματιστηριακή έχει συνυπολογίσει το επαναλανσάρισμα της CosmoRom, αλλά και το -πιο αργό απ’ ό,τι ήταν αναμενόμενο, όπως σημειώνει- πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v