Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία: Αλλαγή συστάσεων για τέσσερις τίτλους

Σε αναπροσαρμογή των συστάσεων για τις μετοχές των Frigoglass, Μυτιληναίος, ΜΕΤΚΑ και Σαράντης, λόγω της πρόσφατης πορείας των τιμών των μετοχών τους, προχώρησε η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο της report, όπου εκτιμά πως δεδομένης της θετικής ψυχολογίας στην αγορά, ο Γενικός Δείκτης ενδέχεται να οδηγηθεί σε υψηλότερα επίπεδα.

Εγνατία: Αλλαγή συστάσεων για τέσσερις τίτλους
Σε αναπροσαρμογή των συστάσεων για τέσσερις τίτλους προχώρησε η Εγνατία Finance στο εβδομαδιαίο της report, λόγω της πρόσφατης πορείας των τιμών των μετοχών τους.

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή υποβάθμισε τη σύσταση για τη μετοχή της Frigoglass από ”buy” σε ”accumulate”, των Μυτιληναίος και ΜΕΤΚΑ από ”accumulate” σε ”hold”, ενώ υποβάθμισε και τη σύσταση για τη μετοχή της Σαράντης από ”buy” σε ”accumulate”.

Επίσης, η Εγνατία Finance υπενθυμίζει πως πρόσφατα, και με σχετικό της report, άλλαξε τη σύσταση για τη μετοχή της Cosmote από ”buy” σε ”accumulate”.

Εξάλλου, η χρηματιστηριακή επαναδιατυπώνει την τιμή-στόχο των 5 ευρώ για τη μετοχή της Frigoglass, των 7,13 ευρώ για τη μετοχή της ΜΕΤΚΑ, των 10,20 ευρώ για τη μετοχή της Μυτιληναίος και των 6,80 ευρώ για τη μετοχή της Σαράντης.

Η μετοχή της Frigoglass έκλεισε στη συνεδρίαση της Παρασκευής 3 Ιουνίου στα 4,62 ευρώ, της ΜΕΤΚΑ στα 7,12 ευρώ, της Μυτιληναίος στα 10,48 και της Σαράντης στα 6,02 ευρώ.

Παράλληλα, και όσον αφορά στην αγορά, η Εγνατία Finance εκτιμά πως η θετική ψυχολογία που υπάρχει δύναται να οδηγήσει τον Γενικό Δείκτη σε υψηλότερα επίπεδα.

Συγκεκριμένα, η χρηματιστηριακή αποδίδει τη θετική ψυχολογία στα οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής με βάση τα ΔΛΠ και τα οποία είναι –σε γενικές γραμμές– ικανοποιητικά, αλλά και στις προθέσεις της κυβέρνησης να λάβει τα απαραίτητα μέτρα προς την αναδιάρθρωση του δημόσιου τομέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v