Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαΐλλης: Τιμή-στόχος τα 4,80 ευρώ από Εγνατία

Την τιμή-στόχο των 4,80 ευρώ και τη σύσταση ”αγορά” επαναδιατυπώνει η Εγνατία Finance για τη μετοχή της Μαΐλλης σε έκθεσή της με ημερομηνία 3 Ιουνίου 2005, όπου επισημαίνει το υψηλού ρίσκου προφίλ του ομίλου. Εξάλλου, στο μηνιαίο της report θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο ανοδικής κίνησης του Γ.Δ. κατά 10,5%, ενώ εκφράζει την αισιοδοξία της για την αγορά.

Μαΐλλης: Τιμή-στόχος τα 4,80 ευρώ από Εγνατία
Την τιμή-στόχο των 4,80 ευρώ και τη σύσταση ”αγορά” επαναδιατυπώνει η Εγνατία Finance για τη μετοχή της Μαΐλλης σε έκθεσή της με ημερομηνία 3 Ιουνίου 2005, όπου επισημαίνει το υψηλού ρίσκου προφίλ του ομίλου, λόγω της υψηλής συσχέτισης με τις οικονομικές συνθήκες.

Η μετοχή της Μαΐλλης έκλεισε χθες, 2 Ιουνίου, στα 3,84 ευρώ.

Η χρηματιστηριακή αναφερόμενη στα μεγέθη πρώτου τριμήνου σημειώνει πως η μετάβαση στα ΔΛΠ δεν περιείχε εκπλήξεις, χαρακτηρίζοντάς τα ”ικανοποιητικά”.

Επίσης, συμπληρώνει πως η διοίκηση της Μαΐλλης κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης διατήρησε τις εκτιμήσεις της για θετικό outlook στο 2005, επαναλαμβάνοντας τις προβλέψεις της για αύξηση 15% στον κύκλο εργασιών.

Παράλληλα, η Εγνατία Finance αναφέρει πως και εκείνη διατηρεί τις εκτιμήσεις της για το σύνολο της τρέχουσας χρήσης, οι οποίες είναι, όμως, περισσότερο ”συντηρητικές” από αυτές της διοίκησης.

Εξάλλου, τη θετική της άποψη για την πορεία της Σοφοκλέους διατηρεί η Εγνατία Finance στο μηνιαίο της report (Ιούνιος 2005), ενώ όπως αναφέρει η ”οροφή” των αποτιμήσεών της καταδεικνύει την ύπαρξη upside potential για τον δείκτη FTSE-20 της τάξης του 12,5% και κατά 10,5% για τον Γενικό Δείκτη.

Το επενδυτικό κλίμα στο Χ.Α. παραμένει θετικό, αναφέρει η χρηματιστηριακή, καθώς το πρώτο τρίμηνο του 2005 με βάση τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα είναι σε γενικές γραμμές ικανοποιητικό και η κυβέρνηση έχει δείξει ξεκάθαρη αποφασιστικότητα να αναλάβει την απαραίτητη δράση στην κατεύθυνση της ουσιώδους αναδιάρθρωσης του δημόσιου τομέα και πρωτίστως των ελεγχόμενων από το κράτος οργανισμών.

Η λύση στο Ασφαλιστικό των τραπεζών φαίνεται επικείμενη, αναφέρει η Εγνατία, ενώ επιπλέον καλωσορίζει τις κυβερνητικές προθέσεις σχετικά με τον ΟΠΑΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v