Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Domus: Αγωγή από Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς, κατά παντός υπευθύνου, έναντι της Domus αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, γιατί κατά τη διεξαγωγή ελέγχου στην εταιρία προέκυψαν ενδείξεις πλαστογραφίας και υπεξαίρεσης.

Domus: Αγωγή από Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς, κατά παντός υπευθύνου, έναντι της εταιρίας Domus αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στη χθεσινή του (2/6) έκτακτη συνεδρίαση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς προχώρησε στην προαναφερθείσα απόφαση γιατί κατά τη διεξαγωγή ελέγχου στην εταιρία προέκυψαν ενδείξεις πλαστογραφίας και υπεξαίρεσης ποσού 3.500.000 ευρώ περίπου από τα διαθέσιμά της.

Επίσης, σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται πως η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε ομόφωνα την υποβολή έγκλησης κατά των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Domus για παραπλάνηση του επενδυτικού κοινού, διότι κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οι δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις της εταιρίας για την 31/12/2004 και 31/3/2005 δεν είναι αληθείς και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v