Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Νέα τιμή τα 16,40 ευρώ από Marfin (upd)

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Cosmote στα 16,40 ευρώ, από τα 16 ευρώ πριν, προχώρησε η Marfin Analysis σε σχετική της έκθεση με ημερομηνία 3/6, όπου διατηρεί τη σύσταση ”outperform”. Την τιμή-στόχο των 16 ευρώ και τη σύσταση ”add”, διατηρεί η Eurocorp για την Cosmote.

Cosmote: Νέα τιμή τα 16,40 ευρώ από Marfin (upd)
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Cosmote στα 16,40 ευρώ, από τα 16 ευρώ πριν, προχώρησε η Marfin Analysis σε σχετική της έκθεση με ημερομηνία 3 Ιουνίου και τίτλο ”Μια ακόμη αγορά, μια ακόμη πρόκληση”, όπου διατηρεί τη σύσταση ”outperform” για τον τίτλο.

Η μετοχή της Cosmote έκλεισε χθες, 2 Ιουνίου 2005, στα 14,76 ευρώ.

Η χρηματιστηριακή σημειώνει πως διαφοροποίησε τις εκτιμήσεις της για τα μεγέθη της Cosmote ώστε να συμπεριλάβει την πλήρη ενοποίηση των Globul, Cosmofon and CosmoRom. Σε αυτό το πλαίσιο προχώρησε σε μείωση των εκτιμήσεών της για τα κέρδη ανά μετοχή κατά 5% για το 2005 και κατά 1% για το 2006.

Ωστόσο, η Marfin Analysis εξηγεί πως σε συνέχεια των νέων της προβλέψεων, αλλά και λόγω της περισσότερο αποδοτικής κεφαλαιουχικής επάρκειας της Cosmote, προχώρησε στην αναβάθμιση της τιμής-στόχου.

Εξάλλου, συμπληρώνει πως διατηρεί τη ”θετική” της άποψη για τη μετοχή της εταιρίας, η οποία –όπως αναφέρει– αντικατοπτρίζει ισχυρές επιδόσεις στην εγχώρια αγορά, αλλά και εξίσου ισχυρές προοπτικές για τις διεθνείς θυγατρικές, καθώς και επιτυχημένη εκτέλεση, αλλά και δέσμευση όσον αφορά στην ”ελκυστική” μερισματική πολιτική.

---------Οι εκτιμήσεις της Eurocorp

Σε σημερινό report για τη μετοχή της Cosmote, η Eurocorp διατηρεί την τιμή-στόχο των 16 ευρώ και τη σύσταση ”add”.

Σε ό,τι αφορά τη ρουμανική Cosmorom, εκτιμά ότι μέχρι το 2009 θα κατέχει μερίδιο αγοράς μόλις 14% λόγω της καθυστερημένης εισόδου της στην αγορά.

Η Eurocorp εκτιμά ότι τα κέρδη ανά μετοχή για το 2005 θα σημειώσουν αύξηση κατά 4,7% στα 0,95 ευρώ, γεγονός που συνιστά μείωση των προηγούμενων εκτιμήσεων της κατά 5%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v