Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Νέα τιμή-στόχος τα 5 ευρώ από Marfin

Στα 5 ευρώ ανά μετοχή έναντι 5,20 ευρώ θέτει την τιμή-στόχο η Marfin Analysis για τη Frigoglass (2 Ιουνίου), με σύσταση ”outperform”. Η υποβάθμιση της τιμής-στόχου αντανακλά την ελαφρώς αρνητική επίδραση από τη μετάβαση σε ΔΛΠ σε ό,τι αφορά τα EBITDA και τις ταμειακές ροές.

Frigoglass: Νέα τιμή-στόχος τα 5 ευρώ από Marfin
Στα 5 ευρώ ανά μετοχή έναντι 5,20 ευρώ θέτει την τιμή-στόχο η Marfin Analysis για τη Frigoglass, με σύσταση ”outperform”. Η υποβάθμιση της τιμής-στόχου αντανακλά την ελαφρώς αρνητική επίδραση από τη μετάβαση σε ΔΛΠ σε ό,τι αφορά τα EBITDA και τις ταμειακές ροές.

Στην έκθεσή της με ημερομηνία 2 Ιουνίου και τίτλο ”Ξεκινώντας τη χρονιά με λιγότερες ανησυχίες” η Marfin σχολιάζει το πρώτο τρίμηνο της εταιρίας χαρακτηρίζοντάς το θετικό, αλλά και ”πρώτο βήμα για την εκπλήρωση των στόχων της για το σύνολο του έτους”.

Η χρηματιστηριακή διατηρεί τη σύσταση ”outperform” λόγω των ισχυρών λειτουργικών προοπτικών και των ισχυρών ταμειακών ροών σε συνδυασμό με τη μη απαιτητική αποτίμηση.

”Πιστεύουμε ότι το 2005 περιέχει λιγότερες ανησυχίες για την εταιρία, αφού ένας αριθμός δυσκολιών που αντιμετώπισε η εταιρία το 2004 φαίνεται να ξεπερνιέται”, αναφέρεται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v