Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης

Με τάσεις συσσώρευσης γύρω από το ”ισχυρό ψυχολογικό” επίπεδο των 3.000 μονάδων εκτιμούν οι χρηματιστηριακές πως θα κινηθεί σήμερα η Σοφοκλέους, με τον ΟΠΑΠ να παραμένει στο επίκεντρο. ”Θετικό” τόνο αναμένεται να προσδώσουν οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για αποκρατικοποιήσεις, σημειώνει μερίδα των αναλυτών.

ΑΧΕ: Τάσεις συσσώρευσης
Τι εκτιμάται για σήμερα: Tάσεις συσσώρευσης γύρω από το ”ισχυρό ψυχολογικό” επίπεδο των 3.000 μονάδων (που αποτελεί παράλληλα και σημείο αντίστασης) προβλέπει η Marfin Analysis, που συμπληρώνει πως ελλείψει σημαντικών εγχώριων ειδήσεων η σημερινή συνεδρίαση θα είναι γενικότερα ”ήσυχη”.

Με τάσεις συσσώρευσης εκτιμά και η Εγνατία Finance πως θα κινηθεί σήμερα η αγορά, με τον ΟΠΑΠ να βρίσκεται για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, και δη σε συνέχεια της διαμάχης που έχει ξεσπάσει αναφορικά με την είσοδο των ελληνικών ομάδων ποδοσφαίρου στο ”Πάμε Στοίχημα”.

Εξάλλου, η Εγνατία Finance συμπληρώνει πως οι χθεσινές εξαγγελίες του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Αλογοσκούφη για τις αποκρατικοποιήσεις δημιουργούν έναν θετικό τόνο, ο οποίος και ενδέχεται να επηρεάσει ανάλογα την αγορά, ενισχύοντας ταυτόχρονα το ενδιαφέρον για τη Σοφοκλέους.

Από την πλευρά της η Σίγμα Securities σημειώνει πως η αγορά θα συνεχίσει να κινείται με τάσεις συσσώρευσης μέχρις ότου εκδηλωθεί ένας καταλυτικός παράγοντας.

Τι έγινε χθες: Με κέρδη 0,33% έκλεισε χθες ο Γενικός Δείκτης, με τις μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης να υπεραποδίδουν, αναφέρει η Marfin Analysis.

Η Marfin Analysis συμπληρώνει πως η συναλλακτική δραστηριότητα επικεντρώθηκε στις μετοχές των ΟΠΑΠ, ΟΤΕ και ΔΕΗ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v