Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Αντιδράσεις των αναλυτών για τις εξαγγελίες

Θετικής υποδοχής έτυχαν από την Credit Suisse First Boston και την Marfin Analysis σε εκθέσεις τους (31/05) οι ανακοινώσεις της διοίκησης για τα παιχνίδια του Οργανισμού στη διάρκεια της σημερινής γενικής συνέλευσης του ΟΠΑΠ. Αμετάβλητες διατηρούν τιμές-στόχους και συστάσεις.

ΟΠΑΠ: Αντιδράσεις των αναλυτών για τις εξαγγελίες
Θετικής υποδοχής έτυχαν από την Credit Suisse First Boston και την Marfin Analysis σε εκθέσεις τους (31/05) οι ανακοινώσεις της διοίκησης για τα παιχνίδια του Οργανισμού στη διάρκεια της σημερινής γενικής συνέλευσης του ΟΠΑΠ.

Αναλυτικότερα, σε αναβάθμιση των εκτιμήσεων για τα κέρδη 2006 και την αποτίμηση του ΟΠΑΠ θα προχωρήσει η Marfin Analysis, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις. Παράλληλα διατηρεί την τιμή-στόχο των 22 ευρώ και τη σύσταση ”Neutral”.

Η χρηματιστηριακή στην έκθεσή της (31/05) με τίτλο ”Bingo” επισημαίνει ότι περά από ορισμένες βραχυπρόθεσμες επιφυλάξεις για την τρέχουσα κατάσταση των τερματικών του ΟΠΑΠ οι ανακοινώσεις της διοίκησης της εταιρίας είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές και θα έχουν θετικό αντίκτυπο στα προσεχή έτη.

Σε ό,τι αφορά το διαγωνισμό των νέων τερματικών η χρηματιστηριακή χαρακτηρίζει την εξέλιξη ως ιδιαίτερα θετική, ενώ επισημαίνει πως θα απαιτηθούν 18-22 μήνες για την εγκατάσταση τους στο σύνολο του δικτύου.

Όταν καταστούν πλήρως λειτουργικά στα τέλη του 2006/αρχές 2007 θα επιτρέψουν στην εισηγμένη να λειτουργήσει απαιτητικότερα, από τεχνολογική άποψη, παιχνίδια, αναφέρεται στην έκθεση της Marfin Analysis.

Εξάλλου, θετικές χαρακτηρίζει τις εξελίξεις στον ΟΠΑΠ η CSFB σε έκθεσή της με τίτλο (Right Direction), διατηρώντας παράλληλα την τιμή-στόχο των 21,5 ευρώ και τη σύσταση ”Outperform”.

O διεθνής οίκος τονίζει ότι δεν προχωρά σε αναθεώρηση της τιμής-στόχου, αφού αναμένει την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την Intralot.

Παράλληλα η CSFB αναφέρεται σε προηγούμενη έκθεσή της, βάσει της οποίας η εισαγωγή των ελληνικών ποδοσφαιρικών αγώνων στο ”Πάμε Στοίχημα” θα προσέθετε, υπό συνθήκες, 6 ευρώ στην αποτίμηση του ΟΠΑΠ.

H μετοχή του ΟΠΑΠ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 31ης Μαΐου στα 22,18 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v