Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Τιμές-στόχοι από Εγνατία Fin., Eurocorp

Τιμή-στόχο τα 17,7 ευρώ θέτει για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς η Εγνατία Finance σε έκθεσή της (31/05), διατηρώντας τη σύσταση ”Buy”. Παράλληλα, την τιμή – στόχο των 15,50 ευρώ και τη σύσταση ”hold” διατηρεί η Eurocorp για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς, σε σημερινό report.

Πειραιώς: Τιμές-στόχοι από Εγνατία Fin.,  Eurocorp
Τιμή-στόχο τα 17,7 ευρώ θέτει για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς η Εγνατία Finance σε έκθεσή της (31/05), διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”Buy”.

Με βάση την τιμή-στόχο η μετοχή έχει περιθώριο ανόδου 21,4%, ενώ ο τίτλος της τράπεζας ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 30ης Μαΐου στα 14,6 ευρώ.

Τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου της τράπεζας, με βάση τα ΔΛΠ, ευθυγραμμίστηκαν με τις προβλέψεις της διοίκησης, αναφέρει η χρηματιστηριακή, επισημαίνοντας ότι οι εκτιμήσεις της για τα αποτελέσματα έτους δε μεταβάλλονται δραστικά.

Για το 2005 τα καθαρά κέρδη της Τράπεζας Πειραιώς εκτιμάται ότι θα ανέλθουν στα 186 εκ. ευρώ και τα συνολικά έσοδα στα 836 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, την τιμή – στόχο των 15,50 ευρώ και τη σύσταση ”hold” διατηρεί η Eurocorp για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς, σε report με ημερομηνία 31 Μαϊου 2005.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι η χρήση των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων στον υπολογισμό των αποτελεσμάτων της εταιρίας δεν αλλάζει σημαντικά τη συνολική εικόνα που παρουσιάζει η Τράπεζα Πειραιώς.

Ειδικότερα, η Eurocorp αναβαθμίζει μόλις κατά 0,5% τις προβλέψεις της για τα κέρδη ανά μετοχή στην τριετία μέχρι το 2007.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v